Οι νέες Suzuki V-Strom της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε 17 νέες και κατάλληλα εξοπλισμένες Suzuki V-Strom που έρχονται για να ενισχύσουν το δίτροχο στόλο της.

Βρείτε μας στο
Suzuki V-Strom Ελληνική αστυνομία 2020

Ειδικότερα, οι 17 νέες μοτοσυκλέτες της Ελληνικής Αστυνομίας, αποκτήθηκαν στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης για την υλοποίηση της δράσης “Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος για δράσεις οδικής ασφάλειας” του επιχειρησιακού προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2014-2020”.

Διαβάστε επίσης: 35 νέα περιπολικά Hyundai i30 στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

Στο παραπάνω πλαίσιο οι μοτοσυκλέτες θα κατανεμηθούν σε Υπηρεσίες Τροχαίας. Συγκεκριμένα 6 από αυτές θα “αποσταλούν” στην Αχαΐα, τέσσερις στην Αιτωλία και Ακαρνανία και τρεις στην Ηλεία.

Διαβάστε επίσης: Οι νέες Yamaha Tracer της Ελληνικής Αστυνομίας

Στη σχετική ενημέρωση η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι οι νέες μοτοσυκλέτες που εντάσσονται στο στόλο της, όπως και τα υπόλοιπα οχήματα μέχρι στιγμής αυτή τη χρονιά “ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr