Οι Τούρκοι ξεκινούν την παραγωγή του πρώτου τους ηλεκτρικού SUV

Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του πρώτου ηλεκτρικού SUV από τους Τούρκους. Δείτε πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του και πόσους ίππους θα αποδίδει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τούρκικο SUV

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίσημη τελετή για την έναρξη κατασκευής του εργοστασίου στο οποίο οι Τούρκοι θα κατασκευάζουν το πρώτο τους ηλεκτρικό SUV, έφτασε η ώρα να δούμε το αμάξωμα συναρμολογημένο, μιας και η διαδικασία παραγωγής του έχει ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη πτήση για το τουρκικό ιπτάμενο όχημα (+video)

new500_300x250

Ασφαλώς αναφερόμαστε στην εταιρεία TOGG, η οποία μέσω Twitter μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν όλο το αμάξωμα συναρμολογημένο. Συνεπώς, η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του πρώτου εγχώριου αυτοκινήτου έχει ήδη ξεκινήσει. Το εργοστάσιο της TOGG βρίσκεται στην Προύσα και υπολογίζεται ότι η διάθεση του ηλεκτρικού SUV θα ξεκινήσει στις αρχές του 2022.

Η εταιρεία TOGG παρουσίασε αρχικά δύο πρωτότυπα στα μέσα του 2018, ένα sedan και ένα SUV. Αρχικά θα ξεκινήσει η παραγωγή του SUV, το οποίο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα 200 ίππων που θα κινεί τον πίσω άξονα. Για όσους επιθυμούν περισσότερη ισχύ, θα υπάρχει και η τετρακίνητη έκδοση των 400 ίππων. Όσο για την αυτονομία, θα φτάνει τα 500 χλμ. και η χωρητικότητα των μπαταριών θα φτάνει έως το 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

Η τουρκική εταιρεία σχεδιάζει, πέρα από το ηλεκτρικό SUV και το sedan, ετοιμάζει ακόμα τρία μοντέλα μέχρι το 2030. Τέλος, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το 75% των προμηθευτών της TOGG βρίσκονται στην Τουρκία και μόλις το υπόλοιπο 25% των ανταλλακτικών προέρχονται από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.