Όλα μέσα… Άφησε την βάρκα, έπνιξε το αυτοκίνητο (+video)

Ο δημοσιογράφος μιλούσε και πίσω του βυθιζόταν "ακυβέρνητο" ένα θηριώδες pick up. Συμβαίνουν και αυτά σε live μεταδόσεις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Κατά καιρούς έχουμε δει σε live μεταδόσεις να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Κάτι τέτοιο έγινε και στην προκειμένη περίπτωση, όπου ο δημοσιογράφος μιλάει στον φακό και πίσω του το pick up βυθίζεται στην προβλήτα.

Διαβάστε επίσης: Το pick up που πάει εκεί που άλλα απλά δεν μπορούν 

To video μας έρχεται από το αμερικανικό κανάλι “WICS ABC NewsChannel 20”. Καθώς ο δημοσιογράφος μιλούσε σε Live κάλυψη, ακριβώς πίσω του ο οδηγός του θηριώδους GMC Sierra προσπαθούσε να βάλει στη λίμνη “Springfield” το σκάφος του. Δυστυχώς δεν υπάρχει ιδανική ορατότητα και η εστίαση στο pick up γίνεται μόλις το κακό έχει ήδη συμβεί.

Αργά και βασανιστικά το αυτοκίνητο βυθιζόταν, αλλά ευτυχώς η αστυνομία γνωστοποίησε πως κανένας δεν τραυματίστηκε. Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι την ώρα που βυθιζόταν το αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανείς στο εσωτερικό του. Προφανώς, λοιπόν, ο οδηγός αποβιβάστηκε ξεχνώντας το χειρόφρενο.

Όπως θα δείτε και στο video που πλέον έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του κόσμου, μερικά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά ώστε το pick up να εξαφανιστεί τελείως. Σύμφωνα με τις Τοπικές Αρχές, κάθε χρόνο συμβαίνουν σε αυτή τη λίμνη ένα έως τρία περιστατικά.

Πηγή: NewsChannel 20

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.