Ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο του δικτύου της Citroen

Με επιτυχία διεξήχθη στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το ετήσιο συνέδριο του δικτύου επίσημων διανομέων της ελληνικής αντιπροσωπείας της Citroen.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, συμμετείχε σύσσωμο το δίκτυο της Citroen, συμπεριλαμβανομένων των νέων συνεργατών, καθώς και τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας του oμίλου Συγγελίδη.

Διαβάστε επίσης -Citroen: Με ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της

Ο Γενικός Διευθυντής Πέτρος Πιπερίδης, αφού έκανε έναν απολογισμό της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε, αναφέρθηκε στην στρατηγική και τους στόχους της μάρκας για τη νέα χρονιά.


 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διατήρηση και επαύξηση της ποιότητας υπηρεσιών σε όλο το εύρος των λειτουργιών της μάρκας, καθώς, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση, στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Citroen είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, τόσο πριν όσο και μετά από την πώληση.

Διαβάστε επίσης -Citroen Holidays: Το νέο camper της γαλλικής εταιρείας 

Η πελατοκεντρική προσέγγιση του Stellantis εστιάζει στον δείκτη ικανοποίησης πελατών (Customer Satisfaction Index), στον οποίο τα πανελλαδικά αποτελέσματα της γαλλικής εταιρείας βρίσκονται σε ιστορικά υψηλά.

Με το πέρας των εργασιών και κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Συγγελίδη, Πολυχρόνης Συγγελίδης, αφού έκοψε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το δίκτυο της Citroen, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την εμπορική επιτυχία της μάρκας το 2023. O κ. Συγγελίδης εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι το 2024 η Citroen θα στοχεύσει την κορυφή της αγοράς του αυτοκίνητου.

Το δίκτυο Επίσημων διανομέων της Citroёn αναπτύσσεται συνεχώς, με στόχο την πλήρη πανελλαδική κάλυψη, απαρτίζεται δε σήμερα από 40 διανομείς και από
περισσότερα από 45 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης, με πανελλαδική κάλυψη 96%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.