Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen καθαρίζουν τη Βάρκιζα

Στους δύο τόνους έφτασαν τελικά τα απορρίμματα που αφαίρεσαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της Kinsen-Europcar από την παραλία της Βάρκιζας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, και η Kinsen – Europcar, βρέθηκαν σε κοινή δράση και με σύνθημα “Clean and Green is Our Dream” άφησαν το θετικό περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα καθαρίζοντας την ακτή και τον βυθό της πολυσύχναστης Παραλίας Βάρκιζας. Η πολύ επιτυχημένη ομαδική εθελοντική δράση είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση συνολικά 2 τόνων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Διαβάστε επίσης: H Honda ξανά με V8 αλλά…

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του εορτασμού του “\World Clean Up Day 2023”, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της Kinsen – Europcar, μαζί με τις οικογένειές τους, τίμησαν την αξία του εθελοντισμού και απέδειξαν έμπρακτά την αγάπη τους για το περιβάλλον και τη φύση, αναλαμβάνοντας τον παράκτιο καθαρισμό της παραλίας Βάρκιζας.


Την ίδια στιγμή, και υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, 13 δύτες της Seahorse Dive Center, πραγματοποίησαν εθελοντικά τον υποθαλάσσιο καθαρισμό της περιοχής.

Διαβάστε επίσης: Θρυλικά Honda του παρελθόντος απέναντι σε νέα (+video)

Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Σε λιγότερο από μιάμιση ώρα, όλοι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να μαζέψουν και να απομακρύνουν 2 τόνους απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων και σύμμεικτων υλικών, ογκωδών αντικειμένων και εκατοντάδων συσκευασιών τα οποία κρίνονται ως ιδιαίτερα επιβλαβή και επικίνδυνα για το περιβάλλον και το θαλάσσιο οικοσύστημα.

Οι υπεύθυνοι καθαριότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανέλαβαν την ασφαλή απομάκρυνση όλων των ανακυκλώσιμων υλικών.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της Kinsen-Europcar μάζεψαν 2.000 αποτσίγαρα τα οποία παραδόθηκαν στη ΜΚΟ Cigaret Cycle για επεξεργασία και ανακύκλωση, προστατεύοντας έτσι από τη μόλυνση δεκάδες κυβικά εκατοστά γλυκού και αλμυρού νερού.

Μαζί, σε αυτή την περιβαλλοντική δράση, βρέθηκε και η ΑΝΙΜΑ, ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, η οποία ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις τραγικές επιπτώσεις που έχει η θαλάσσια ρύπανση στα θαλάσσια και χερσαία άγρια ζώα.

Σε μία κίνηση συμβολισμού και ουσίας, η ΑΝΙΜΑ απελευθέρωσε 6 υγιείς πλέον νεαρούς γλάρους που είχε περιθάλψει. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, βρέθηκε μία νεαρή ελαφρώς τραυματισμένη χελώνα ξηράς η οποία παραδόθηκε στην ΑΝΙΜΑ για περίθαλψη και απελευθέρωση ξανά στη φύση. Η εκδήλωση συντονίστηκε εθελοντικά από την περιβαλλοντική πρωτοβουλία Clean Up Greece.

Η δράση εντάσσεται στον “Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών”, το μεγαλύτερο εθελοντικό γεγονός στον κόσμο με σύνθημα #SeatheChange το οποίο στην Ελλάδα συντονίζεται από τη Helmepa.

Η συγκεκριμένη δράση συνδέεται άμεσα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών: Στόχος 6: Καθαρό Νερό και Αποχέτευση, Στόχος 11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες, Στόχος 14: Ζωή στο Νερό, Στόχος 15: Ζωή στη Στεριά, Στόχος 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.