Όταν η AMG συνεργάστηκε με τους Ιάπωνες

Όλοι ξέρουμε ότι η AMG είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη Mercedes-Benz. Τι σχέση έχει, άραγε με τους Ιάπωνες; Δείτε με ποια αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όλοι γνωρίζουμε την AMG σαν ένα τμήμα της Mercedes το οποίο αναλαμβάνει την έρευνα και την εξέλιξη των ισχυρών εκδόσεων. Κάποτε, όμως, ήταν διατεθειμένη να προσφέρει τις υπηρεσίες τις και σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, με το αζημίωτο φυσικά. Μία από αυτές ήταν η Mitsubishi στις αρχές του ’90.

Ήδη από το 1986, βρισκόταν στην παραγωγή η δεύτερη γενιά του Mitsubishi Debonair. Ίσως να ακούτε για πρώτη φορά αυτό το μοντέλο και είναι λογικό, αφού δεν ήρθε ποτέ στη χώρα μας. Ο μόνος λόγος για τον οποίο αξίζει να το θυμόμαστε είναι μία έκδοση που αναβαθμίστηκε από την γερμανική AMG.

Αναφερόμαστε στο Mitsubishi Debonair V 3000 Royal AMG, το οποίο δέχτηκε την περιποίηση των Γερμανών και παρουσιάστηκε το 1990. Οι αλλαγές περιορίζονταν στην τοποθέτηση ενός bodykit, στην αλλαγή του τιμονιού και στην τοποθέτηση διαφορετικών ζαντών αλουμινίου. Ασφαλώς, ήταν εύκολο να το ξεχωρίσει κανείς από τα λογότυπα της AMG που το διακοσμούσαν τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Πέρα από την απλή έκδοση, σε συνεργασία με την Mercedes-AMG κατασκευάστηκε και το Debonair V150. Ονομάστηκε έτσι γιατί το μεταξόνιό του είχε αυξηθεί κατά 150 χιλιοστά. Οι αλλαγές περιορίστηκαν μόνο στο αισθητικό κομμάτι, αφού κάτω από το καπό παρέμεινε ο 6G72.

Πρόκειται για έναν V6 κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων που, στην περίπτωση του Debonair AMG προσφέρθηκε σε τρεις εκδόσεις, με την ιπποδύναμη να κυμαίνεται από τους 105 έως τους 210 ίππους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.