Παγκόσμια πρωτιά για το νέο κιβώτιο ταχυτήτων της Hyundai

Η Hyundai έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του νέου καινοτόμου κιβωτίου ταχυτήτων της, το οποίο θα τοποθετείται στα υβριδικά μοντέλα της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Hyundai έγινε η πρώτη εταιρεία η οποία παρουσίασε κιβώτιο ταχυτήτων για αυτοκίνητα με υβριδική τεχνολογία, το οποίο διαθέτει τεχνολογία Active Shift Control (ASC), η οποία μειώνει δραματικά τον χρόνο αλλαγής των ταχυτήτων. Για να το πετύχει αυτό συντονίζει το ρυθμό περιστροφής κιβωτίου και κινητήρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Κορεάτες μηχανικούς, το κιβώτιό τους μπορεί και αναλύει 500 φορές το δευτερόλεπτο, όλες τις παραμέτρους οδήγησης, που συλλέγονται μέσα από αισθητήρες σε μοτέρ και κιβώτιο και έτσι επιλέγει πάντοτε την ιδανικότερη σχέση για βελτιστοποίηση των επιδόσεων και της κατανάλωσης. Έτσι ο χρόνο αλλαγής σχέσης στο κιβώτιο μειώνεται από τα 0.500 στα 0.350 του δευτερολέπτου. Φυσικά, το νέο κιβώτιο της Hyundai εκτός από ταχύτερες, υπόσχεται και ομαλότερες αλλαγές σχέσεων.

Το νέο κιβώτιο της Hyundai θα κάνει την εμφάνισή του στο υβριδικό Sonata. Ο κύριος Kyoung Joon Chang, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος μονάδων κινητήρων του ομίλου Hyundai Motor Group δήλωσε χαρακτηριστικά “η ανάπτυξη του κιβωτίου αυτού συνιστά μία παγκόσμια πρωτιά. Δεν θα εξοικονομήσει μόνο καύσιμο αλλά θα κάνει και πιο δυναμική την οδήγηση των υβριδικών μοντέλων μας”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.