Παλιά Vs καινούρια μπουζί: Η διαφορά στο δυναμόμετρο! (+video)

Πόσο μπορεί να επηρεάσει την ισχύ μίας BMW M3 που έχει διανύσει 245.000 χλμ. η κατάσταση των μπουζί; Το video που ακολουθεί μας δίνει την απάντηση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δυναμομέτρηση μπουζί

Πρόσφατα ένα video μας είχε παρουσιάσει την πτώση ισχύος σε μία BMW M3 που είχε διανύσει 278.000 χλμ. Αυτή τη φορά, ένα νέο video, επίσης με BMW M3 επόμενης γενιάς, αποδεικνύει πως μεταβάλλεται η ισχύς στο δυναμόμετρο ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μπουζί.

Διαβάστε επίσης: Eπηρεάζεται η ισχύς του κινητήρα από το air condition; (+video) 

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι το μπουζί αποτελεί μέρος του συστήματος ανάφλεξης, είναι το εξάρτημα που δημιουργεί σπινθήρα με αποτέλεσμα το καύσιμο μείγμα να αναφλέγεται. Ανήκει στα αναλώσιμα του αυτοκινήτου, που σημαίνει ότι πρέπει ο κάτοχος να προχωρά σε αντικατάσταση στον προβλεπόμενο χρόνο ή τα διανυθέντα χιλιόμετρα που ορίζει ο κατασκευαστής.


Πάμε τώρα στο video, με την BMW M3 E92 του 2010 που θα δούμε να έχει διανύσει 152.000 μίλια, δηλαδή 244.620 χλμ. Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έμεινε στο γκαράζ όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο η συντήρησή του τηρήθηκε ευλαβικά. Το πρώτο στάδιο δυναμομετρήσεων της BMW M3 έγινε με τα παλιά μπουζί και η μέγιστη ισχύς ήταν οι 398,6 ίπποι.

Twin-Spark: Η τεχνολογία που “εκτόξευσε” τους κινητήρες της Alfa Romeo (+video)

Ακολούθησε η αντικατάσταση και των οκτώ μπουζί και το βαυαρικό μοντέλο βρέθηκε ξανά επάνω στο δυναμόμετρο. Η κορυφαία επίδοση που πέτυχε ήταν οι 411,3 ίπποι, συνεπώς μιλάμε για ένα όφελος της τάξης των περίπου 12 ίππων. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα παλιά μπουζί είχαν διανύσει 30.000 μίλια, δηλαδή 48.220 χλμ. σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.