Πανέμορφη ειδική έκδοση για το «ανοιχτό» Lexus LC

Ένα Lexus LC Convertible με εκπληκτικά χρώματα δημιούργησαν οι Ιάπωνες. Γνωρίστε το «ανοιχτό» Regatta Edition που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μία νέα έκδοση για το Lexus LC Convertible παρουσίασαν οι Ιάπωνες και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ονομάζεται «Regatta Edition» και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο αισθητικό κομμάτι, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Διαβάστε επίσης: Η Lexus αποκαλύπτει “το πιο συναρπαστικό IS” ever! (+videos)

Για το αμάξωμα χρησιμοποιήθηκε το χρώμα «Structural Blue», το οποίο αρχικά είχε δημιουργηθεί για την coupe έκδοση. Σύμφωνα με τη Lexus πρόκειται για μία προηγμένη τεχνολογία βαφής προκειμένου να προσδίδει έντονο οπτικό βάθος στο αντικείμενο.

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο χρησιμοποιήθηκαν μικροσωματίδια μέσα στη χρωστική ουσία. Έτσι, το φως αντανακλά και τονίζονται οι σχεδιαστικές καμπύλες του αμαξώματος από όποια οπτική γωνία κι αν βρίσκεται ο παρατηρητής. Για την αναδιπλούμενη μαλακή οροφή χρησιμοποιήθηκε το χρώμα «Marine Blue», το οποίο δημιουργεί ένα αρμονικό σύνολο.

Αντίστοιχη έμφαση δόθηκε και στα χρώματα του εσωτερικού, όπου επικρατεί το σκούρο μπλε και το λευκό. Το λευκό χρώμα χρησιμοποιήθηκε σε συγκεκριμένες επιφάνειες από τις πόρτες, στο τιμόνι, στο κάτω μέρος του ταμπλό, στις κολόνες και τα καθίσματα. Στα υπόλοιπα μέρη χρησιμοποιήθηκε το μπλε χρώμα δημιουργώντας μία αντίθεση με πολύ γούστο.

Οι Ιάπωνες ξεκαθαρίζουν ότι το Lexus LC Convertible Regatta Edition θα παραχθεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό, ενώ θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2020.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.