Πάρος: Κι όμως, ο οδηγός βγήκε από το Cupra Formentor χωρίς τραυματισμό (+video)

Ζώνη ασφαλείας και "πεντάστερη" παθητική ασφάλεια... καμιά φορά κάνουν θαύματα! Ακούγεται απίστευτο, αλλά ο οδηγός του Cupra Formentor βγήκε αλώβητος!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra Formentor

Είτε είστε λάτρεις των νεότερων, είτε των παλαιότερων αυτοκινήτων, ένα πράγμα δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσετε. O λόγος για την κορυφαία ασφάλεια που παρέχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα, τόσο σε ενεργητικό, όσο και σε παθητικό επίπεδο.

Τρανό παράδειγμα το τροχαίο στο νησί της Πάρου την περασμένη εβδομάδα (ανήμερα Δεκαπενταύγουστου). Όπως μπορείτε να δείτε, μετά βίας μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο αυτοκίνητο πρόκειται. Είναι ένα Cupra Formentor και, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, από το εσωτερικό του βγήκαν ζωντανοί ο οδηγός και ο συνοδηγός. Μάλιστα, ο πρώτος δεν έφερε τον παραμικρό τραυματισμό. Ο συνοδηγός από την άλλη, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα “parianostypos.gr”, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στον  δρόμο Παροικίας – Νάουσας, στην περιοχή Τουρλομπερέτης. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε στύλο της ΔΕΗ και κατόπιν σε οίκημα. Συνέχισε την τρελή πορεία του και συγκρούστηκε σε κολώνα του ΟΤΕ. Σταμάτησε μετά από 200 περίπου μέτρα σε παρακείμενο κτήμα. Κατά την ανεξέλεγκτη πορεία του, που διήρκησε περίπου 300 μέτρα, το Cupra Formentor κυριολεκτικά καταστράφηκε ολοσχερώς.


Όταν η ζώνη ασφαλείας και η παθητική ασφάλεια… κάνουν θαύματα!
Σίγουρα σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να είσαι και τυχερός για να επιβιώσεις. Όμως υπάρχουν δύο παράγοντες που εκτοξεύουν τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο πρώτος είναι ασφαλώς η ζώνη ασφαλείας. Χωρίς αυτήν, κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Στο τροχαίο ατύχημα της Πάρου, και οι δύο επιβάτες φορούσαν τη ζώνη τους… και το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα θα είναι η πρώτη τους κίνηση μπαίνοντας σε ένα όχημα.

Ο δεύτερος παράγοντας είναι ασφαλώς η παθητική ασφάλεια του νέου Cupra Formentor. Όπως βλέπετε, υπάρχουν αερόσακοι (εννοείται πως ενεργοποιήθηκαν και οι πλευρικές κουρτίνες), ενώ σίγουρα οι “ζώνες παραμόρφωσης” έκαναν την δουλειά τους απορροφώντας σημαντικό μέρος των δυνάμεων που δέχθηκαν οι επιβάτες. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Cupra Formentor είναι ένα αυτοκίνητο που έχει βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro NCAP. Στον “κρίσιμο” τομέα προστασίας ενήλικων επιβατών πέτυχε κορυφαία βαθμολογία 93% (εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική αναφορά).

Πηγή: parianostypos.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.