Πεντάστερο το VW Golf στις νέες δοκιμές του EuroNCAP

Η VW απέσπασε για μία ακόμη φορά την κορυφαία βαθμολογία των πέντε αστέρων για το Golf στις δοκιμές ασφάλειας που πραγματοποίησε ο Euro NCAP.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Golf Euro NCAP 2022

Ειδικότερα, ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός ασφάλειας απένειμε υψηλές βαθμολογίες σε όλους τους τομείς αξιολόγησης του VW Golf. Το μικρομεσαίο μοντέλο της Volkswagen σημείωσε πολύ υψηλές επιδόσεις όσον αφορά την ασφάλεια των ενηλίκων επιβατών, των παιδιών και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου (ποδηλάτες, πεζούς κ.α.), όπως και για τη λειτουργία των συστημάτων υποβοήθησής.

Διαβάστε επίσης: Το VW ID. Buzz Cargo Διεθνές Van της Χρονιάς 2023

Πλέον, ο στάνταρ εξοπλισμός του Golf περιλαμβάνει τον κεντρικό αερόσακο για τα μπροστινά καθίσματα. Έτσι, η τελευταία γενιά του μικρομεσαίου της γερμανικής εταιρείας είνια εξοπλισμένη με ένα ολοκληρωμένο σύνολο ασφάλειας που πληροί τη νέα, πιο αυστηρή διαδικασία δοκιμών πρόσκρουσης. Ως εκ τούτου, το Golf παραμένει ένα από τα καλύτερα και ασφαλέστερα μοντέλα στην κατηγορία του.

Από το 2019 το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Volkswagen είχε ήδη αποσπάσει πέντε αστέρια στο πρότυπο του Euro NCAP που ίσχυε εκείνη την εποχή. Οι τελευταίες δοκιμές, που άλλαξαν το 2020, πραγματοποιήθηκαν για να επικαιροποιήσουν τα επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει το Golf.

Παρόλο που η προηγούμενη αξιολόγησή του θα ίσχυε για άλλα τρία χρόνια, η Volkswagen αποφάσισε να αναβαθμίσει το επίπεδο ασφάλειας του best seller της και να το δοκιμάσει στα νέα, σημαντικά πιο αυστηρά πρότυπα. Από τις 21 συνολικά δοκιμές, οι 14 πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με την ενημερωμένη πιο αυστηρή διαδικασία, μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης – Χρήσιμα: Το σύστημα που “λύνει” τα χέρια όσων οδηγούν με τρέιλερ (+video)

Ο γενικός γραμματέας του Euro NCAP, Michiel van Ratingen, δήλωσε σχετικά: “Οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων τείνουν να αποφεύγουν τη νέα διαδικασία, ορισμένοι μπορεί να εξετάσουν ακόμη και περικοπές ασφάλειας για να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητα τους. Είναι λοιπόν εξαιρετικό να βλέπεις τη Volkswagen να βελτιώνει συνεχώς την ασφάλεια του Golf, να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις και να συμβαδίζει με τους ανταγωνιστές”.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι ο νέος κεντρικός αερόσακος για τα μπροστινά καθίσματα, ο οποίος περιλαμβάνεται πλέον στον βασικό εξοπλισμό του Golf. Σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, αυτός ο αερόσακος βοηθά στην αποφυγή πιθανής επαφής των κεφαλιών οδηγού και συνοδηγού. Ένας πρόσθετος στάνταρ εντατήρας ζώνης για την μπροστινή σειρά καθισμάτων ενισχύει περαιτέρω τα επίπεδα ασφάλειας. Στην προστασία των ενηλίκων επιβατών, το δημοφιλές Golf συγκέντρωσε την εξαιρετική επίδοση του 88% της συνολικής αξιολόγησης.

Στην προστασία των παιδιών το Golf σημείωσε την εξίσου υψηλή επίδοση που έφτασε στο 87%. Αυτή η βαθμολογία βασίζεται σε τρία σημαντικά σημεία: εκτός από την προστασία που παρέχουν τα συστήματα των παιδικών καθισμάτων σε περίπτωση μετωπικής ή πλευρικής πρόσκρουσης, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, πολύ σημαντική είναι η ασφαλής εγκατάσταση τους, καθώς και ο εξοπλισμός που προσφέρει ένα αυτοκίνητο για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών.

Στην κατηγορία των συστημάτων υποβοήθησης, το Golf έφτασε στο 79% επί της μέγιστης βαθμολογίας. Μεταξύ άλλων, το αυτόνομο σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης (AEB) είχε καλή απόδοση σε σχέση με την απόκριση άλλων αυτοκινήτων. Το σύστημα προειδοποίησης κόπωσης οδηγού (Driver Alert) και η λειτουργία φρεναρίσματος και αποφυγής σύγκρουσης σε διασταύρωση -και τα δύο ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό- συνέβαλαν σε αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εκτός από την προστασία των επιβατών, ο Euro NCAP αξιολογεί πόσο αποτελεσματικά είναι τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και πόσο αυτά μπορούν να προστατεύσουν τους ευάλωτους χρήστες του δρόμου, όπως πεζούς και ποδηλάτες. Σε αυτή την δοκιμή, το Golf – το οποίο είναι στάνταρ εξοπλισμένο με αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης Front Assist – αξιολογήθηκε με 74%.

Ως εκ τούτου, η Volkswagen επισφραγίζει τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας που προσφέρει και συνεχίζει τις επιτυχίες της στο Euro NCAP: Τον Μάρτιο του 2022 τα ID.5, Polo και Taigo απέσπασαν επίσης αξιολογήσεις πέντε αστέρων. Πριν από αυτά, τον Απρίλιο του 2021 και τον Οκτώβριο του 2020, το ID.4 και το ID.3 πέτυχαν, αντίστοιχα, τις υψηλότερες βαθμολογίες στο Euro NCAP. Το 2019, το T-Cross, παράλληλα με το Golf, έλαβε εξίσου την κορυφαία βαθμολογία των πέντε αστέρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.