Πεντάθυρο και pick-up Suzuki Jimny; Γιατί όχι…

Η εμπορική επιτυχία του Suzuki Jimny είναι δεδομένη πλέον. Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε και περισσότερες εκδόσεις αμαξώματος;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η μεγάλη επιστροφή του Suzuki Jimny ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη και, σε κάποιες αγορές ανά τον κόσμο, η αναμονή παράδοσης είναι μεγάλη. Θα είχε, άραγε, την ίδια επιτυχία μια πεντάθυρη έκδοση ή ένα pick-up;

Διαβάστε επίσης: Πόσα Jimny χρειάζονται για να τραβήξουν μία Mercedes-AMG G 63; (+video) 

Ήδη υπάρχει μία εισαγωγική εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία που μετατρέπει το ιαπωνικό μοντέλο σε pick-up. Κάθε Suzuki Jimny μετατρέπεται σε διθέσιο, μιας και οι πίσω θέσεις «θυσιάζονται» για την τοποθέτηση της μεταλλικής καρότσας. Το εμπρός μέρος παραμένει ως έχει και το πίσω κόβεται, ώστε να αυξηθεί ο διαθέσιμος χώρος. Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω project μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο.


Επιπλέον, στο παρελθόν έχουμε ξανά δει Suzuki Jimny με πεντάθυρο αμάξωμα. Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ. Όσον αφορά τώρα στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, πρόκειται για ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που δημοσιεύθηκαν από το αυστραλιανό μέσο «CarAdvice». Υπάρχουν δύο pick-up εκδόσεις, μία με δύο πόρτες και μία διπλοκάμπινη που μπορεί να «φιλοξενήσει» περισσότερους επιβάτες. Η τρίτη είναι ένα πιο ευρύχωρο Jimny με μεγαλύτερο μεταξόνιο και πέντε θύρες.

Το αν τελικά η ιαπωνική φίρμα θα πάρει μία τέτοια πρωτοβουλία παραμένει άγνωστο. Ενδιαφέρον έχει πάντως το γεγονός ότι ο προϊστάμενος της «Suzuki Australia», Michael Pachota, αρνήθηκε να σχολιάσει τις εν λόγω εικόνες.

Πηγή: caradvice.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.