Περιφέρεια Αττικής: H γέφυρα Πέτρου Ράλλη έγινε στολίδι… και έπεται συνέχεια! (+video)

Απομακρύνθηκαν οι αφίσες, βάφτηκαν και φωτίστηκαν οι κολώνες! Δείτε την μεταμόρφωση της γέφυρας Πέτρου Ράλλη από την Περιφέρεια Αττικής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Στην αισθητική και λειτουργική μεταμόρφωση της Γέφυρας του Κηφισού στον ανισόπεδο κόμβο της Λεωφ. Πέτρου Ράλλη προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής. Ώρα να πάρουμε μία πρώτη γεύση από την προσπάθεια ανάδειξης των γεφυρών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Διαβάστε επίσης: Γεμίζει με Full Matrix οθόνες η Περιφέρεια Αττική 

Η συγκεκριμένη γέφυρα επιλέχθηκε πρώτη, καθώς σύμφωνα με σχετικές αναφορές της τροχαίας και της ασφάλειας έχουν κατ΄ επανάληψη παρατηρηθεί παραβατικές συμπεριφορές, συσσώρευση απορριμμάτων, αλλά και κατάληψη του χώρου κάτω από το φορέα της γέφυρας.


Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής με συντονισμένη προσπάθεια καθάρισαν πλήρως το χώρο κάτω από τη γέφυρα, απομάκρυναν τις αφίσες και έβαψαν τις κολώνες. Παράλληλα, φωτίστηκε επαρκώς ο χώρος με φωτιστικά συστήματα led, τα οποία εξασφαλίζουν λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, καθώς η ισχύς τους είναι 40 kW, η οποία μπορεί να μειωθεί στα 20 kW, εφόσον υπάρξει ανάλογη ρύθμιση φωτεινότητας (dimming) στο 50%.

Πρόκειται για την πρώτη γέφυρα εκ των εφτά μεγάλων οδικών γεφυρών που αναμένεται να φωτιστούν με υψηλής τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης φωτιστικά συστήματα Led, μέσω αρχιτεκτονικής μελέτης φωτισμού, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο τον εξωραϊσμό των δημόσιων χώρων που σχηματίζονται κάτω από το τεχνικό τμήμα των γεφυρών και τη διατήρηση τους σε καλή κατάσταση. O νέος φωτισμός των γεφυρών θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές που έχουν διαπιστωθεί στα συγκεκριμένα σημεία.

“Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, πετυχαίνουμε τόσο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, όσο και την αναβάθμιση της αισθητικής των υποδομών μας. Με τον νέο φωτισμό των γεφυρών, δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας για τους χρήστες, αποκομίζουμε ενεργειακό όφελος και παράλληλα αποτρέπουμε παραβατικές συμπεριφορές σε δημόσιους χώρους που παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης”, ανέφερε σχετικά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.