Περιφέρεια Αττικής: Η ανακοίνωσή της σχετικά με την θραύσης του αγωγού (+video)

Η Περιφέρεια Αττικής γνωστοποίησε για ποιον λόγο έσπασε ο αγωγός της ΕΥΔΑΠ στη Λεωφόρο Κηφισού. Δείτε την επίσημη ανακοίνωσή της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αγωγός

Νωρίτερα το πρωί, σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την θραύσης του αγωγού της ΕΥΔΑΠ στη Λ. Κηφισού, αλλά και την κυκλοφοριακή συμφόρηση που δημιουργήθηκε λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού που κατέληγε στο οδόστρωμα. Λίγα λεπτά πριν, η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε σε ανακοίνωση γνωστοποιώντας την αιτία που οδήγησε σε θραύση.

Πιο συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας αναφέρεται ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν ο αγωγός χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό το οποίο δεν τήρησε τον περιορισμό ύψους. Η διαδικασία της επισκευής έχει ξεκινήσει, ενώ η κίνηση που έχει σχηματιστεί είναι ακόμα τεράστια.

Σύμφωνα με τους ψηφιακούς χάρτες της Google, στο ρεύμα ανόδου (προς Λαμία) η συμφόρηση ξεκινά από το ύψος του Αγίου Ιωάννη-Ρέντη και φτάνει μέχρι το σημείο του συμβάντος (Νέα Φιλαδέλφεια). Ακολουθεί η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:


“Η Περιφέρεια Αττικής και τα στελέχη της αμέσως μόλις διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας η θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ στο ύψος της Γέφυρας των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν της αντιμετώπισης του προβλήματος οι αρμόδιοι φορείς. Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Περιφέρειας προχώρησαν στην ενημέρωση της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της ΕΥΔΑΠ για την άμεση διακοπή υδροδότησης και την αποκατάσταση της ζημιάς. Επιπλέον, επικουρικά τα ειδικά βαν οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις πινακίδες matrix της Περιφέρειας Αττικής. Να σημειωθεί ότι ο αγωγός χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό το οποίο δεν τήρησε τον περιορισμό ύψους.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.