Περισσότερα τα ηλεκτρικά από τα diesel – To “καύσιμο” που επέλεξαν οι χώρες της Ε.Ε. το 2023

Απολογισμός για το 2023! Δείτε το No.1 "καύσιμο" που επέλεξαν οι οδηγοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη χρονιά που μας πέρασε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Λίγους μήνες μετά το τέλος του 2023 έχουμε τα επίσημα στοιχεία σχετικά με το είδος “καυσίμου” που επέλεξαν οι οδηγοί από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2023. Πάμε να δούμε τα αναλυτικά στοιχεία που δημοσίευσε ο ACEA.

Δείτε επίσης: Δημοφιλές SUV της αγοράς με προκαταβολή 4.799 ευρώ και 8 χρόνια εγγύηση

Όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα, μέσα στο 2023, το No.1 καύσιμο ήταν και πάλι η βενζίνη, μάλιστα με μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το δεύτερο. Το μερίδιο αγοράς της άγγιξε το 35,3%, δηλαδή περισσότερα από ένα στα τρία νέα μοντέλα εξοπλίζονταν με κινητήρα βενζίνης. Στη δεύτερη θέση, με μερίδιο αγοράς 25,8% συναντάμε τα υβριδικά αυτοκίνητα, ενώ η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται από τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τα τελευταία, με ποσοστό 14,6% άφησαν πίσω τους το πετρέλαιο, που κατοχύρωσε μερίδιο αγοράς 13,6%. Ακολούθησαν τα Plug-In υβριδικά!


Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως το γεγονός ότι πετρέλαιο χάνει συνεχώς ποσοστά δε σημαίνει απαραίτητα ότι “γυρνούν” την πλάτη οι καταναλωτές. Κύρια αιτία είναι το γεγονός ότι από όλο και περισσότερα μοντέλα αφαιρείται η επιλογή κινητήρα πετρελαίου από τη γκάμα.

Ακολουθεί το γράφημα-πίτα που δείχνει πως διαμορφώθηκε η αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς το “καύσιμο” τη χρονιά που μας πέρασε.

Πηγή: ACEA

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.