Περιβαλλοντική οργάνωση καλεί σε μποϊκοτάζ απέναντι στην Toyota

Μία αμερικανική περιβαλλοντική οργάνωση στρέφεται ενάντια της Toyota και καλεί σε μποϊκοτάζ. Δείτε τον λόγο που την οδήγησε σε αυτή την ενέργεια!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Μποϊκοτάζ Toyota

Μπορεί να έχουμε ακούσει κατά καιρούς αρκετά παράπονα από τους πιο “παραδοσιακούς” λάτρεις της αυτοκίνησης σχετικά με την επερχόμενη κατάργηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης, αλλά πλέον παράπονα υπάρχουν και από το απέναντι “στρατόπεδο”. Πιο συγκεκριμένα, μία περιβαλλοντική οργάνωση καλεί σε μποικοτάζ απέναντι στα αυτοκίνητα της Toyota.

Έρευνα: Τα αέρια των ζώων πιο ρυπογόνα από τα αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με τα αρνητικά σχόλια που έχουν εκφραστεί, η ιαπωνική φίρμα προχωρά σε νέες εκδόσεις υβριδικών αυτοκινήτων, αντί να εστιάσει μόνο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, η περιβαλλοντική οργάνωση αναφέρει ότι η Toyota ήταν μία εταιρεία που ενώ ξεκίνησε δυναμικά στον τομέα του εξηλεκτρισμού, πλέον έχει μείνει πολύ πίσω.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση “Plug-In America” αναφέρει: “Η Tesla πρωτοστατεί για πάνω από μία δεκαετία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Η GM ανακοινώνει ότι όλα της τα αυτοκίνητα θα έχουν μηδενικούς ρύπους έως το 2035, ενώ Audi, Ford, Nissan, Volkswagen και άλλες εταιρείες αποκαλύπτουν συνεχώς νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Αντιθέτως, η Toyota που πρωτοπόρησε με το λανσάρισμα του Prius το 1997, πλέον στέκεται αδιάφορη μπροστά σε αυτή την αλλαγή.

Επιπλέον, η Toyota κατηγορείται από την ίδια μη κερδοσκοπική οργάνωση ότι προσπάθησε να “μπλοκάρει” την πρόταση του προέδρου Μπάιντεν, η οποία αφορά σε επένδυση 174 δισεκατομμυρίων δολαρίων για εξηλεκτρισμό των μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εκπτώσεις αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων.

Τέλος, η περιβαλλοντική οργάνωση απευθύνει κάλεσμα για μποικοτάζ στα προιόντα της Toyota και όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, καλεί τους πολίτες να πείσουν την εταιρεία μέσω mail να σταματήσει τις πιέσεις ενάντια στο ηλεκτρικό μέλλον της αυτοκίνησης.

Πηγή: paultan.org

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.