Πέταξε τον καφέ στην υπάλληλο… κι εκείνη του έσπασε το παρμπρίζ (+video)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις Η.Π.Α., με τον πελάτη να πετάει τον καφέ στην υπάλληλο και εκείνη να αντιδρά καταστρέφοντάς του το παρμπρίζ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παρμπρίζ

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να είχε και χειρότερη κατάληξη συνέβη στο νότιο Σιάτλ των ΗΠΑ, όταν ένας πελάτης αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο στο άκουσμα της τιμής του καφέ. Η ακραία πράξη του είχε ως συνέπεια την επίσης ακραία “απάντηση” της υπαλλήλου, η οποία κατέστρεψε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης: Το νέο C-SUV με την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος – Ξεκινά κάτω από 20.000 ευρώ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “NY Post”, η 23χρονη Emma Lee δέχθηκε αρχικά φραστική επίθεση μόλις είπε στον πελάτη ότι η τιμή του καφέ ήταν 22 δολάρια. Όπως θα δείτε στο video, εκείνος πέταξε προς το μέρος της το νερό και τον καφέ. Η υπάλληλος θέλησε να απαντήσει με έναν επίσης ακραίο τρόπο και τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.


Όπως και να ‘χει, το video κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου μετρώντας περισσότερες από 100.000 προβολές σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών. “Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήταν επιθετικός, αλλά είναι η πρώτη φορά που έγινε σωματικά βίαιος”, γράφει η Emma Lee στη δημοσίευσή της.

Πηγή: nypost.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.