Peugeot: Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος για ασφαλείς μετακινήσεις

Δωρεάν έλεγχο του Peugeot σας ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία για ασφαλείς μετακινήσεις και αυτό το καλοκαίρι όπου και αν πάτε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot καλοκαιρινός έλεγχος 2021

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων οι μετακινήσεις έχουν επιστρέψει στα προ lockdown επίπεδα με τα ΙΧ να αποτελούν την κύρια επιλογή ως μέσο μεταφοράς για τη μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών.

Μετά από μια πολύμηνη ακινησία και πριν τις θερινές εξορμήσεις, ένας λεπτομερής τεχνικός έλεγχος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαύσουμε τις διακοπές μας με ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης: Τα Peugeot που έγραψαν ιστορία με τίτλους!

Στο πλαίσιο αυτό, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot έχει σχεδιάσει 3 διαφορετικούς ελέγχους ασφαλείας που έρχονται να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε οδηγού.

O Χάλκινος Έλεγχος ο οποίος προσφέρεται εντελώς δωρεάν, περιλαμβάνει την έλεγχο 25 σημείων, την συμπλήρωση 6 ζωτικών υγρών του αυτοκινήτου σας καθώς και την απολύμανση του οχήματος. Αφορά δε, όλους τους ενδιαφερόμενους που θα κλείσουν τον τεχνικό έλεγχο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Peugeot.

peugeot καλοκαιρινός έλεγχος

Tα 25 σημεία του αυτοκινήτου που ελέγχει η Peugeot είναι τα εξής:

ΦΑΝΟΙ / ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
-Έλεγχος εξωτερικών φανών – λειτουργία και ασφάλεια
-Έλεγχος εσωτερικών φανών – λειτουργία
-Έλεγχος κόρνας

-Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων και πλυστικής συσκευής
-Έλεγχος Καλοριφέρ και κλιματισμού

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ / ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
-Έλεγχος πεντάλ φρένου / Αίσθηση
-Έλεγχος συμπλέκτη / λειτουργία σασμάν

-Έλεγχος κινητήρα λειτουργία / καυσαέρια
-Έλεγχος κρυστάλλων / καθρεπτών
-Έλεγχος ζωνών ασφάλειας – λειτουργία

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΩ
-Έλεγχος στάθμης υγρών, λάδια – αντιψυκτικό – υγρό υαλοκαθαριστήρων – υδραυλικού τιμονιού – υδραυλικού συμπλέκτη, συμπλήρωση στη σωστή στάθμη μέχρι 0,5 lt συνολικά)

-Έλεγχος διαρροής υγρών – λαδιών / νερού

-Έλεγχος μπαταρίας με διαγνωστικό tester – κύκλωμα φόρτισης Έλεγχος ιμάντων αξεσουάρ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ
-Έλεγχος εξάτμισης / καταλύτη

-Έλεγχος συστήματος διεύθυνσης / ανάρτησης Έλεγχος ημιαξονίων / φούσκες -Έλεγχος διαρροών

ΦΡΕΝΑ / ΑΚΡΑ
-Έλεγχος υγρών φρένων
-Έλεγχος τρόμπας φρένων / servo
-Έλεγχος φθοράς – Τακάκια / σιαγόνες

-Έλεγχος Δίσκων / ταμπούρων φρένων

-Έλεγχος σωληνώσεων φρένων / ντίζες χειρόφρενου/ ρουλεμάν τροχών

ΤΡΟΧΟΙ / ΕΛΑΣΤΙΚΑ
-Έλεγχος ελαστικών – κατάσταση / πίεση
-Έλεγχος ρεζέρβας – κιτ πλήρωσης αέρα

O Ασημένιος Έλεγχος είναι το δεύτερο στάδιο και περιλαμβάνει όλες τις παροχές του Χάλκινου, ενώ προσθέτει σε αυτές την αντικατάσταση των εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων και του υγρού για την πλύση του παρμπρίζ με κόστος 25 ευρώ.

O Χρυσός Έλεγχος, προσθέτει σε όλα τα παραπάνω την απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, με συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Οι έλεγχοι της Peugeot ισχύουν έως τις 30 Ιουνίου 2021 και μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr