Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή του Lexus LFA;

Ένα από τα πιο "αδικημένα" supercars, αφού ποτέ δεν κέρδισε την δημοφιλία που άξιζε. Όλα δείχνουν ότι το Lexus LFA επιστρέφει με σχεδόν τετραψήφια ισχύ!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lexus LFA

Το Lexus LFA ήταν ένα αυτοκίνητο που έφερε πολλές καινοτομίες όταν αποκαλύφθηκε και έγραψε ιστορία λόγω του εξαιρετικού του κινητήρα. Το όνειρο των petrolheads για την μεγάλη επιστροφή φαίνεται ότι πλησιάζει, μιας και ένα ιαπωνικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το συγκεκριμένο supercar θα επιστρέψει σύντομα χωρίς τον ατμοσφαιρικό του κινητήρα ασφαλώς.

Διαβάστε επίσης: Το μακροβιότερο μοντέλο της Toyota είναι στην παραγωγή 70 χρόνια!

Τα νέα μας έρχονται από το ιαπωνικό μέσο “best car web”, το οποίο αναφέρει σε άρθρο του πως το Lexus LFA θα επιστρέψει στην παραγωγή μέσα στο 2025. Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες για την ώρα και περιορίζονται αποκλειστικά στα μηχανικά μέρη, ενώ έχει γνωστοποιηθεί πως θα φέρει carbon πλαίσιο για μείωση του βάρους.


Σύμφωνα, λοιπόν, με το εν λόγω δημοσίευμα, το ιαπωνικό supercar θα εξοπλίζεται με Plug-In υβριδικό σύστημα, “καρδιά” του οποίου θα είναι ένας 4λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας. Θα είναι τοποθετημένος πίσω από τον εμπρός άξονα και η συνδυαστική του ισχύς θα αγγίζει τους 950 ίππους.

Κάπου εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι η παραγωγή του Lexus LFA ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2012. Εξοπλιζόταν με έναν κινητήρα που είχε κωδική ονομασία «1LR-GUE» και ήταν σε θέση να στροφάρει ελεύθερα πάνω από τις 9.000 σ.α.λ. Ατμοσφαιρικός V10 με εξωτικά κράματα, 560 ίπποι και ένας ήχος που παρόμοιος δεν υπάρχει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τον έχουμε κατατάξει στους “Top 5 κινητήρες στην ιστορία της Toyota”.

Πηγή: bestcarweb.jp

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.