Ποδηλάτες τρομάζουν οδηγούς κάνοντας σούζα μπροστά τους (+video)

Μία νέα επικίνδυνη μόδα έχει ξεκινήσει στις Η.Π.Α. με ποδηλάτες να τρομάζουν οδηγούς κάνοντας σούζα. Θέμα χρόνου να γίνει το πρώτο δυστύχημα...

Βρείτε μας στο

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις, όπου ο ανθρώπινος εγκέφαλος αδυνατεί να καταλάβει την ηλιθιότητα που υπάρχει εκεί έξω. Νεαροί ποδηλάτες κάνουν σούζα μπροστά σε αυτοκίνητα με στόχο να τρομάξουν όσο περισσότερο γίνεται τους οδηγούς.

Όπως θα δείτε στα video που δημοσιεύθηκαν στο Instagram, οι ποδηλάτες οδηγούν στη μία ρόδα και ξαφνικά περνούν στο αντίθετο ρεύμα. Μόλις πλησιάσουν πολύ κοντά στα αυτοκίνητα, κάνουν έναν ελιγμό και τα αποφεύγουν. Έτσι, το μόνο που καταφέρνουν είναι να τρομάξουν τους οδηγούς. Μάλιστα, δε δίστασαν να κάνουν το ίδιο ακόμα και σε περιπολικό, όπως θα δείτε.

Διαβάστε επίσης: Η Ford φροντίζει τους ποδηλάτες με το Emoji jacket! (+Video)

Οι πιθανότητες να προκληθεί κάποιο δυστύχημα είναι πάρα πολλές. Πέρα από τον ενδεχόμενο τραυματισμό του ποδηλάτη σε περίπτωση λάθος χειρισμού, κινδυνεύουν και οι οδηγοί. Ένα απότομο φρενάρισμα ή ένας ελιγμός είναι αρκετοί ώστε να δημιουργηθεί τροχαίο δυστύχημα από το πουθενά.

Το φαινόμενο παρατηρήθηκε στη πόλη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια και ευχή μας είναι να μη γίνει μόδα γιατί θα θρηνήσουμε νέους ανθρώπους. Ακολουθούν τα σχετικά video…

View this post on Instagram

OMG 😱 THIS GUYS IS AMAZING 🚨🚨

A post shared by KING OF PHILLY 🚨 (@bikeliferex) on