Ποια είναι η πρωταθλήτρια μάρκα στην Ελλάδα στο φυσικό αέριο (CNG);

Ποια είναι η μάρκα με τα περισσότερα ταξινομημένα μοντέλα CNG (φυσικού αερίου) στην χώρα μας; Πάμε να δούμε τι λένε οι αριθμοί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεν είναι πολλές οι μάρκες στην χώρα μας που διαθέτουν στην γκάμα τους αυτοκίνητα με φυσικό αέριο CNG. Μία από αυτές όμως που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα είναι η Skoda και μάλιστα, στην χώρα μας παρουσιάζει ιδιαίτερη επιτυχία.

Έτσι καθίσταται η κυρίαρχη μάρκα στην Ελλάδα στα οχήματα που κινούνται με βασικό καύσιμο το φυσικό αέριο (CNG). Μετά από εντυπωσιακή επίδοση στις πωλήσεις του 2020, όπου ένα στα τρία ταξινομηθέντα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ήταν μοντέλο της τσέχικης μάρκας, η Skoda ανέβασε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2021 ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα συνολικά 327 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως κύριο καύσιμο για τη λειτουργία τους. Από αυτά, τα 130 ήταν μοντέλα της SKODA, που μεταφράζεται σε ποσοστό 39,76% για τη μάρκα στη συγκεκριμένη αγορά ή σε πιο απλή ανάγνωση τέσσερα στα δέκα αυτοκίνητα φυσικού αερίου που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2021, ήταν μοντέλα Skoda.

Η Skoda προσφέρει σε έκδοση G-TEC, με κύριο καύσιμο το φυσικό αέριο, τα Scala, Kamiq και Octavia. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα παραπάνω μοντέλα ξεκινούν από 17.500, 19.500 και 25.100 ευρώ αντίστοιχα, ενώ η Octavia G-TEC είναι διαθέσιμη και σε έκδοση για taxi, με ενδεικτική λιανική τιμή με ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης 23.302 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως όλα τα μοντέλα που χρησιμοποιούν ως καύσιμο το φυσικό αέριο, μπορούν να λειτουργήσουν και με βενζίνη φυσικά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr