Ποιας μάρκας τα αυτοκίνητα θα σου “κορνάρουν” όταν χρησιμοποιείς το κινητό

Με αυτή την πατέντα, η εταιρεία ενσωματώσει σύστημα που θα "φωνάζει" στον οδηγό όταν χρησιμοποιεί το κινητό. Δείτε ποια εταιρεία κατοχύρωσε το σύστημα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινητό

Η χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης μπορεί να χαρακτηριστεί ως το σύγχρονο πρόβλημα της οδικής ασφάλειας. Αποτελεί αιτία για σοβαρά τροχαία, ειδικά σε νέες ηλικίες και οι εταιρείες εξετάζουν πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης. Η Honda φαίνεται πως βρήκε την λύση και κατοχύρωσε ήδη την πατέντα του εν λόγω συστήματος.

Toyota: Ο “βασιλιάς” της πατέντας! H εταιρεία με τις περισσότερες καταχωρήσεις;

Πρόκειται για ένα μέτρο κατά της χρήσης του κινητού τηλεφώνου πίσω από το τιμόνι και το σύστημα αποτελείται από μερικούς αισθητήρες και κάμερες 360 μοιρών. Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός. Το αυτοκίνητο θα παρακολουθεί τις κινήσεις του οδηγού και όταν διαπιστώσει ότι παίρνει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο, θα ενεργοποιείται ένα ηχητικό κύμα μέσα στην καμπίνα, κάτι σαν κόρνα. Ταυτόχρονα, το ταμπλό του αυτοκινήτου θα αναβοσβήνει ώστε να αποθαρρύνει τον οδηγό να χρησιμοποιήσει το κινητό.


Κάπως έτσι, μοναδική του επιλογή θα είναι να συνδέσει το τηλέφωνο στο σύστημα infotainment και να μιλά μέσω bluetooth. Η πατέντα κατοχυρώθηκε στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO) και δημοσιεύθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας, η Honda θα ενσωματώσει στα αυτοκίνητά της και δυνατότητες ελέγχου με χειρονομίες, όπως έχει κάνει ήδη η BMW.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.