Πολιτική και αγωνιστική BMW M1 σε LEGO

Η μανία κάποιων με τα τουβλάκια LEGΟ σε συνδυασμό με την αγάπη τους για το αυτοκίνητο, έχει “γεννήσει” κατά καιρούς υπέροχα δημιουργήματα. Όπως αυτά τα BMW M1 σε αγωνιστική και πολιτική έκδοση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η BMW M1 είναι ένα από τα θρυλικά πλέον μοντέλα της βαυαρικής μάρκας, το οποίο παρουσιάστηκε πίσω στο 1978 και έμεινε στην παραγωγή για τρία συνολικά χρόνια. Πρόκειται για ένα supercar το οποίο είχε πολλές πρωτιές να επιδείξει για την BMW με κυριότερη όλων πως ήταν το πρώτο της μοντέλο με τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο.

Όπως ίσως γνωρίζετε κάποιοι, η BMW M1 σχεδιάστηκε από τον Giorgetto Giugiaro και συναρμολογούνταν στην Ιταλία, ενώ μετά μεταφέρονταν στο Μόναχο για να πάρει πνοή στο τελικό στάδιο της διαδικασίας παραγωγής.

Ακόμη και σήμερα η BMW M1 παραμένει το μοναδικό, καθαρόαιμο supercar της γερμανικής μάρκας και η αξία του έχει εκτοξευθεί πλέον, καθώς ξεπερνά ακόμη και το 1.000.000 ευρώ.


Είναι λοιπόν λογικό να έχει και πολλούς θαυμαστές αλλά και φανατικούς οπαδούς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ένας από αυτούς, παρουσίασε και την πρότασή του στο LEGO Produc Ideas. Αυτή περιλαμβάνει δύο BMW M1, μία αγωνιστική και μία πολιτική σε πορτοκαλί χρώμα. Η αγωνιστική αποτελείται από 1.059 κομμάτια, ενώ η πολιτική από 986. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, 1889 άτομα έχουν υποστηρίξει το συγκεκριμένο project, το οποίο χρειάζεται να φτάσει στα 5.000 άτομα μέσα στις υπόλοιπες 565 ημέρες, προκειμένου να πάρει το πράσινο φως για παραγωγή από τη LEGO.

Αν θέλετε και εσείς να το υποστηρίξετε, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]