Πωλητήριο στην Ferrari Enzo πιλότου της Formula 1

Με ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρο και ένα πολύ "βαρύ" βιογραφικό. Δείτε ποιος οδηγός της Formula 1 αποχωρίζεται την Ferrari Enzo του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Enzo

Μοντέλα σαν την Ferrari Enzo με πολύ λίγα χιλιόμετρα έλκουν πάντα το ενδιαφέρον συλλεκτών. Η προκειμένη περίπτωση είναι πολύ “ειδική”, μιας και ο ένας και μοναδικός ιδιοκτήτης της κατακόκκινης Ιταλίδας είναι ο Fernando Alonso.

Διαβάστε επίσης: “Έφυγε” ο πατέρας της Ferrari F40, ο τελευταίος μηχανικός του Enzo 

To αυτοκίνητο έφτασε στην ιδιοκτησία του Ισπανού οδηγού σε κατάσταση καινούριου το 2011. Τα μόλις 4.800 χλμ. αποδεικνύουν ότι το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά και τώρα, έφτασε η ώρα να αλλάξει κάτοχο. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουνίου από τον οίκο “Monaco Car Auctions” και, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο εργοστασιακό χρώμα “Rosso Corsa”, ενώ δεν λείπει και η πιστοποίηση γνησιότητας της Ferrari.


Υπενθυμίζουμε ότι η Ferrari Enzo είναι ο “συνεχιστής” της Ferrari F50 και εξοπλίζεται με έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6 λίτρων. Αποδίδει 660 ίππους, πετυχαίνοντας ειδική ισχύ της τάξης των 110 ίππων στο λίτρο (εξωπραγματικό νούμερο για ατμοσφαιρικό μοτέρ της εποχής).

Στο παρελθόν έχουμε δει τιμές που παραδειγμάτων σαν το εικονιζόμενο που έφτασαν ακόμα και τα 4 εκατ. ευρώ. Εδώ, έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο που ανήκει σε έναν από τους δημοφιλέστερους πιλότους της Formula 1. Είναι πιθανόν, λοιπόν, η τιμή να αγγίξει αυτό το εξωφρενικό ποσό ή και να το ξεπεράσει. Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση του οίκου, στην οποία θα δείτε φωτογραφίες του αυτοκινήτου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.