Porsche και TAG Heuer έρχονται πιο κοντά με νέα συνεργασία (+video)

Οι Porsche και TAG Heuer ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία που θα φέρει τις δύο εταιρίες πιο κοντά στο αγωνιστικό πεδίο αλλά και στα προϊόντα τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
TAG Heuer και Porsche 2021 συνεργασία

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην γνωρίζει κανείς τη συνεργασία που έχει η Porsche με την ελβετική εταιρία υψηλής ωρολογοποιίας Tag Heuer, πόσο μάλλον οι fans των δύο εταιριών και ακόμη περισσότερο εκείνοι που τρέφουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τα ρολόγια χειρός και τους αγώνες.

Πέρα από τους εξαιρετικούς χρονογράφους που μας έχουν δώσει οι Ελβετοί όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συνεισφέρει και στις αγωνιστικές επιτυχίες των Γερμανών πριν ακόμη η TAG Heuer ενταχθεί στο όμιλο TAG και αποκτήσει το όνομα με το οποίο την γνωρίζουμε σήμερα.

Δείτε επίσης: Video Porsche 550 Spyder. Οι πέντε λόγοι που την καθιστούν θρύλο 


Πιο γνωστή ίσως συνεργασία της TAG (από το Techniques d’Avant Garde -Πρωτοποριακές Τεχνικές) με την Porsche ήταν η από κοινού εξέλιξη των υπετροφοδοτούμενων κινητήρων για τα μονοθέσια της McLaren στη Formula 1 και τα επιτυχημένα αποτελέσματα που ακολούθηsαν με ένα πρωτάθλημα Οδηγών για τον Niki Lauda και δύο για τον Alain Prost.

Οι δύο κατασκευαστές συσφίγγουν τώρα τις σχέσεις τους περισσότερο με μια νέα συνεργασία που θα τους δει να προσεγγίζουν από κοινού τους αγώνες με μεγαλύτερη “ένταση” σε σχέση με σήμερα, ενώ από κοινού θα εξελίσσουν και νέα προϊόντα, με τους Ελβετούς να αυξάνουν παράλληλα την “παρουσία” τους στα αγωνιστικά δρώμενα της Porsche και στον ψηφιακό κόσμο των eSports.

“Η TAG Heuer και η Porsche έχουν κοινή ιστορία και αξίες φυσικά, αλλά πιο σημαντικά μοιραζόμαστε την ίδια στάση απέναντι στα πράγματα. Όπως και η Porsche, είμαστε “διαταραχτές” στην καρδιά, πάντα στο κυνήγι της υψηλής απόδοσης. Με αυτή τη συμμαχία οι TAG Heuer και Porsche έρχονται επίσημα κοντά μετά από δεκαετίες συνεργασίας και θα δημιουργήσουν απαράμιλλες εμπειρίες και προϊόντα για τους πελάτες τους και τους ανθρώπους εκείνουw που έχουν πάθος για τις εταιρίες μας και αυτό που αντιπροσωπεύουν”, δήλωσε σχετικά ο Frédéric Arnault, διευθύνων σύμβουλος της ελβετικής εταιρίας που μετρά περισσότερα από 130 χρόνια ζωής.

Διαβάστε επίσης: Porsche Taycan και νέα πισωκίνητη έκδοση έως 476 ίππους

Πρώτος καρπός αυτής της νέας συνεργασίας που θα φέρει τις δύο εταιρίες πιο κοντά είναι ο χρονογράφος TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph. Ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά των δύο εταιριών ο νέος αυτός χρονογράφος φέρει τον μηχανισμό Calibre Heuer 02 που έχει εξελίξει η ίδια η Tag Heuer. Ο χρονογράφος ξεχωρίζει για την πλάκα του που μοιάζει με άσφαλτο, ενώ στη σχεδίαση του έχουν ενσωματωθεί τόσο το όνομα της Porsche όσο και τα χρώματα, μπλε, μαύρο και κόκκινο που χρησιμοποιεί, ενώ η ταλαντούμενη μάζα του χρονογράφου μοιάζει σε σχεδίαση με τα τριάκτινα τιμόνια της γερμανικής εταιρίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]