Η νέα BMW M3 δίπλα στην Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Η νέα BMW M3 παρουσιάστηκε πλέον επίσημα και οι απόψεις για την σχεδίασή της διίστανται. Ας την δούμε δίπλα στην Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio...

Βρείτε μας στο

Η νέα μάσκα της βαυαρικής φίρμας δίχασε το κοινό από την πρώτη μέρα που αποκαλύφθηκε, γεγονός που αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα της δικής μας έρευνας. Τελικά, όμως, πέρασε και στην κορυφαία BMW M3 με την κωδική ονομασία G80. Ας δούμε μέσα από φωτογραφίες πως φαίνεται δίπλα στην αντίπαλό της εξ Ιταλίας, την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Διαβάστε επίσης: BMW M3, για 1η φορά και ως station wagon!

Για το εμπρός μέρος σίγουρα δεν υπάρχει αμφισβήτηση, άλλωστε το ιταλικό μοντέλο έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η ομορφότερη berlina. Το βαυαρικό μοντέλο από την άλλη διαθέτει μία πολύ «επιθετική» σχεδίαση, με λεπτά φωτιστικά σώματα και αιχμηρές γωνίες.

Στην πλαϊνή όψη, η νέα BMW M3 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Οι ζάντες είναι εντυπωσιακές και εντοπίζονται όμορφες καμπύλες που διατρέχουν όλο το αμάξωμα. Το ίδιο ισχύει και στην πίσω όψη του βαυαρικού μοντέλου. Οι δύο διπλές απολήξεις, ο διαχύτης και οι διευρυμένοι θόλοι του πίσω άξονα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

BMW: Ο επικεφαλής σχεδίασης απαντά στις κριτικές για την εμπρός γρίλια 

Αναμφισβήτητα το αισθητικό κομμάτι είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση και, για πολλούς, η BMW M3 “παίρνει” με το καλημέρα κόκκινη κάρτα λόγω της σχεδίασης του εμπρός τμήματος. Συνολικά, όμως, υπάρχουν γωνίες από τις οποίες θα φαίνεται σίγουρα εντυπωσιακή.

Ακριβώς από κάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες δίπλα στην Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και… περιμένουμε την άποψή σας και την ψήφο σας στο Instagram, στο σχετικό θέμα που θα βρείτε στα stories μας!