Πώς θα σας φαινόταν ένα νέο Mitsubishi Lancer Evo…;

Τα ψηφιακά σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας μας δείχνουν την ιδιαίτερη θέση που έχει το Mitsubishi Lancer Evo στις καρδιές όλων των φίλων των τεσσάρων τροχών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Lancer Evo ψηφιακά σχέδια 2021

Μια από τις καλύτερες εποχές για τους λάτρεις των ράλι και των τεσσάρων τροχών γενικότερα ήταν σίγουρα στα μέσα της 10ετίας του ’90, όταν στο δρόμο κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα οι πολιτικές εκδόσεις των 4κίνητων ιαπωνικών WRC μοντέλων που έβαλαν φωτιά στα όνειρα όλων των τότε εφήβων και όχι μόνο. Το σκληροπυρηνικό Mitsubishi Lancer Evo ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που ενίσχυσαν την αύρα εκείνης της εποχής και είναι ένα μοντέλο που δικαιωματικά δεν έχει ξεχαστεί μέχρι και τις μέρες μας.

Διαβάστε επίσης – Mitsubishi: “Μένει” Ευρώπη με την υποστήριξη του Renault Groupe

Αυτό ακριβώς δείχνει και αυτό το νέο ψηφιακό σχέδιο που έκανε την εμφάνιση του στο Διαδίκτυο απεικονίζοντας ένα Lancer Evo, όπως θα μπορούσε να είναι σήμερα, σύμφωνα και με τον σχεδιαστή “Rain Prisk” που το ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook.

Η πρόταση του εν λόγω σχεδιαστή έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς ο “Rain Prisk” έχει προσπαθήσει να συνδυάσει την τρέχουσa σχεδιαστική γλώσσα της Mitsubishi με παραδοσιακά στοιχεία ταυτότητας που ανaγνωρίζουμε στα προηγούμενα Evo, όπως είναι η σήμα κατατεθέν αεραγωγοί του καπό.

Διαβάστε επίσης: Τα ιαπωνικά αυτοκίνητα που ονειρευόμαστε!

Το τελικό σχέδιο αποπνέει τον απαραίτητο σπορ δυναμισμό χωρίς να μοιάζει παράλληλα με κάποιο προηγούμενο Lancer Evolution. Κρίμα που η Mitsubishi δεν δείχνει αυτή την περίοδο καμία πρόθεση να επιστρέψει στα αγωνιστικά δρώμενα του WRC ή τουλάχιστον να παρουσιάσει ένα νέο 4κίνητο και υπετροφοδοτούμενο Lancer Evolution. Εσάς πώς θα σας φαίνεται το σχέδιο που βλέπετε στις οθόνες σας;

Πηγή: Facebook

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr