Πόσα θα δίνατε γι’ αυτή τη συλλεκτική Ducati 1299 Panigale;

Σε κατάσταση "βιτρίνας" αυτή η επετειακή Ducati για τα 90 χρόνια των Ιταλών κατασκευάστηκε σε μόλις 500 αντίτυπα και μπορεί να γίνει δική σας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ducati 1299 panigale s anniversario

Σε λευκό και κόκκινο χρώμα και με κορυφαία περιφερειακά η Ducati 1299 Panigale S Anniversario δημιουργήθηκε από την εταιρεία του Borgo Panigale κατά τους εορτασμούς για τα 90 χρόνια λειτουργίας της Ducati, το 2016.

Διαβάστε επίσης: Η ηλεκτρική Ducati Moto E σε δράση (+video)

Το “τρικολόρ” της Ducati, οι πανάλαφροι “χρυσοί” σφυρήλατοι τροχοί αλουμινίου της Marchesini και οι κορυφαίες αναρτήσεις της Ohlins είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν αυτή την Panigale να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκείνης της χρονιάς με το σεβαστών διαστάσεων ανεστραμμένο πιρούνι να είναι φυσικά πλήρως ρυθμιζόμενο και να προέρχεται από τη σειρά NIX 40, ενώ το πίσω αμορτισέρ είναι το TTX 36 και προσφέρει επίσης όλο το εύρος ρυθμίσεων στον αναβάτη. Η εικόνα ολοκληρώνεται από την εξάτμισης της Akrapovic

Φυσικά η Anniversario ξεχωρίζει και από την αλουμινένια, από billet αλουμίνιο, πλάκα του τιμονιού της, στην οποία αναγράφεται ο αύξοντας αριθμός παραγωγής, ο οποίος και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τη συλλεκτικότητα της.

Αυτή η συλλεκτική Panigale μπορεί να γίνει δική σας καθώς είναι διαθέσιμη σε online διαδικτυακή δημοπρασία η οποία θα λάβει τέλος στις 14 Ιουνίου με την προσφορά να βρίσκεται τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές στα μόλις 6.000 ευρώ. Βρίσκεται πραγματικά σε εξαιρετική κατάσταση και δεν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη από τότε που αγοράστηκε καινούρια έχοντας διανύσει περίπου 1.000 χιλιόμετρα με τη συντήρηση να έχει πραγματοποιηθεί στην επίσημη αντιπροσωπεία.

Διαβάστε επίσης – Εξωτικές superbikes: Μοτοσικλέτες παραγωγής που κατασκευάστηκαν για τους αγώνες

Παράλληλα η μοτοσικλέτα συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα αλλά και τα αυθεντικά της εξαρτήματα, κάποια από τα οποία έχουν αντικατασταθεί από τον ιδιοκτήτη της, όπως μπορεί να δείτε και στις φωτογραφίες.

Όσοι πιστοί προσέλθετε για μια συλλεκτική Ducati Panigale που βρίσκεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού αλλά με αξία που μόνο προς τα επάνω θα μπορούσε να κινηθεί στο μέλλον. Βρείτε την αγγελία της 1299 Panigale S Anniversario εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.