Που κατασκευάζονται τα Mitsubishi που έρχονται Ελλάδα;

Συνεχίζουμε την έρευνά μας σχετικά με τον τόπο κατασκευής των ιαπωνικών αυτοκινήτων που πωλούνται στην χώρα μας. Την σκυτάλη παίρνει η Mitsubishi.

Βρείτε μας στο
mitsubishi outlander phev δοκιμή traction


Συνεχίζουμε την έρευνά μας σχετικά με το μέρος κατασκευής των αυτοκινήτων που πωλούνται στην Ελλάδα. Η πρώτη μάρκα, με την οποία ξεκινήσαμε την έρευνα αυτή ήταν η Toyota όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ συνεχίσαμε με την Honda στο σχετικό άρθρο εδώ. Την σκυτάλη πήρε η Suzuki.

Δείτε επίσης: ΤΕΟΚΑΡ – Όταν οι Ιάπωνες υποκλίθηκαν στην Ελλάδα

Αυτή την φορά την τιμητική της έχει η Mitsubishi. Ακόμη μία ιαπωνική μάρκα με μεγάλη παράδοση στην χώρα μας. Πάμε λοιπόν να δούμε που κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα που πωλούνται στην χώρα μας.

Mitsubishi Space Star: Ταϊλάνδη

Mitsubishi Eclipse Cross: Ιαπωνία

Mitsubishi ASX: Ιαπωνία

Mitsubishi Outlander: Ιαπωνία

Mitsubhishi L200: Ταϊλάνδη

Όπως βλέπουμε λοιπόν, δύο είναι οι χώρες που κατασκευάζουν μοντέλα της Mitsubishi, τα οποία έρχονται στην Ελλάδα. Η μία είναι στην Ταϊλάνδη, η οποία κατασκευάζει το λιλιπούτειο μοντέλο της μάρκας, το Space Star και το Pickup L200. Η άλλη είναι η Ιαπωνία στην οποία γίνεται η κατασκευή όλων των SUV της Mitsubishi που έρχονται Ελλάδα.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr