Το… τερμάτισαν! Που κοιτούσαν όταν έκαναν όπισθεν; (+video)

Είναι ίσως μία από τις πιο γελοίες συγκρούσεις που έχεις δει ποτέ. Δύο γείτονες ξεπαρκάρουν ταυτόχρονα και εν τέλει... τρακάρουν!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ξεπαρκάρισμα

Αστεία videos από οδηγούς που τρακάρουν έχουμε δει αμέτρητα στο διαδίκτυο! Αυτό εδώ όμως, σίγουρα δεν έχει ξανά συμβεί. Το όσκαρ συγχρονισμού ανήκει σε αυτούς τους δύο οδηγούς.

Διαβάστε επίσης: Ένα Tesla Model X στον Ειρηνικό Ωκεανό και η επιχείρηση διάσωσής του (+video) 

Το συμβάν που θα δείτε στο video που ακολουθεί, μας έρχεται από μία γειτονιά του Σάο Πάολο της Βραζιλίας και οι δύο οδηγοί τερμάτισαν το “κοντέρ” της ατυχίας με αποτέλεσμα να τρακάρουν. Από το ένα πεζοδρόμιο βγαίνει το ασημένιο Honda Civic και, ακριβώς την ίδια στιγμή, από το άλλο πεζοδρόμιο ο οδηγός του λευκού Chevrolet.

Την ώρα που διαπιστώνουν ότι είναι ελεύθεροι να εισέλθουν στο δρόμο ξεκινούν ταυτόχρονα με όπισθεν. Το αποτέλεσμα ήταν να τρακάρουν ακριβώς στη μέση του οδοστρώματος. Σίγουρα το θέαμα από την κάμερα ασφαλείας είναι αστείο, αλλά μεταξύ μας, έχουν μία δόση ατυχίας. Οι θέσεις τους ήταν τέτοιες που έδωσαν έμφαση στο αν περνά διερχόμενο όχημα από τον δρόμο και όχι στους καθρέφτες.

Ευτυχώς η ταχύτητα που είχαν αναπτύξει τα δύο αυτοκίνητα ήταν ελάχιστη, οπότε το κακό περιορίστηκε σε μερικές υλικές ζημιές στο πίσω μέρος του κάθε οχήματος. Όπως και να ‘χει, το video είναι αστείο και στους δύο γείτονες αξίζει το όσκαρ συγχρονισμού!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.