Πρεμιέρα για τα ηλεκτρικά λεωφορεία και στη Θεσσαλονίκη – Το πρώτο δρομολόγιο

Με την Αττική, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη, η οποία απέκτησε τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία. Τα δύο δρομολόγια που πλέον θα γίνονται αθόρυβα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικά λεωφορεία

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για την έλευση των πρώτων ηλεκτρικών λεωφορείων στους δρόμους της Αττικής (δείτε περισσότερα εδώ). Τώρα, έφτασε και η ώρα της Θεσσαλονίκης, με 21 σύγχρονα λεωφορεία να ξεκινούν τα αθόρυβα δρομολόγιά τους.

Δείτε επίσης: Έρχεται όφελος έως και 10.000 ευρώ – Αύξηση για τους ιδιώτες στο “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”

Η αρχή έγινε τη Δευτέρα 20/5 από δύο δρομολόγια, στα οποία τοποθετήθηκαν τα πρώτα 17 από τα συνολικά 110 ηλεκτρικά λεωφορεία. Πρόκειται για την γραμμή 21 που εκτελεί το δρομολόγιο Εύοσμος – Αριστοτέλους και την 29 που εκτελεί το δρομολόγιο Πολίχνη – Αριστοτέλους. Οι δύο αυτές γραμμές θα εξυπηρετούνται πλέον αποκλειστικά με 17 ηλεκτρικά λεωφορεία. Σταδιακά, τα ηλεκτρικά λεωφορεία θα εντάσσονται σε ακόμα περισσότερες γραμμές, κατά κύριο λόγο της Δυτικής Θεσσαλονίκης.


Τα ηλεκτρικά λεωφορεία είναι 12μετρα, μπορούν να μεταφέρουν 75 επιβάτες και η αυτονομία τους ξεπερνά με άνεση τα 300 χιλιόμετρα. Διαθέτουν σύστημα κλιματισμού, εξαερισμού, ανακλινόμενα παράθυρα, θύρες usb, ειδική θέση για αναπηρικό αμαξίδιο και ράμπα για την πρόσβαση των Ατόμων με Αναπηρίες στη μεσαία θύρα.

Το video που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στο κανάλι της τοπικής ιστοσελίδας “thestival.gr”. Εκεί μπορείτε να δείτε στιγμές από τα πρώτα δρομολόγια των νέων, αμιγώς ηλεκτρικών λεωφορείων.

Πηγή: oasth.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.