Πρόεδρος Βενζινοπωλών για επίθεση με καλάσνικοφ: “Αν θέλουν, ας με φάνε” (+video)

Κυκλώματα κατηγορεί για την επίθεση με καλάσνικοφ ο πρόεδρος Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης. Δείτε τι αναφέρει σχετικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πρόεδρος Βενζινοπωλών

Σε κυκλώματα λαθρεμπορίας καυσίμων αποδίδει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμης Κιουρτζής, την επίθεση που δέχθηκε με καλάσνικοφ τα ξημερώματα το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί στο 18ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας.

Λαθραία καύσιμα: Έτσι τα διοχέτευε στην αγορά το πρατήριο καυσίμων (+video)

“Η πράξη αυτή είναι μια συνέχεια αυτού που έγινε πριν από ενάμιση χρόνο όταν δεχτήκαμε πάλι χειροβομβίδες. Ως πρόεδρος και της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας έχω κάνει συγκεκριμένο αγώνα για την πάταξη του λαθρεμπορίου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θέμης Κιουρτζής.

Ο πρόεδρος δήλωσε βέβαιος ότι οι δύο επιθέσεις συνδέονται. “101% συνδέονται τα δύο γεγονότα. Έχω γίνει στόχος πολλά χρόνια. Δυστυχώς για τον κλάδο μου και για τους οικογενειάρχες πρατηριούχους, δυστυχώς για τους Έλληνες πολίτες, η πολιτεία διαχρονικά όχι μόνο σε αυτή την κυβέρνηση αλλά και στην προηγούμενη και στην πιο προηγούμενη, απέχουν των καθηκόντων τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το σχετικό video, με την επίμαχη φράση να διατυπώνεται στο στιγμιότυπο 1:38.

Πηγή: voria.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.