Πρόγραμμα Ράλι Ακρόπολις 2022: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες

Το Ράλι Ακρόπολις είναι ο 10ος αγώνας στο καλεντάρι του WRC για το 2022. Δείτε πότε θα διεξαχθεί σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις 2023

Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του Ράλλυ Ακρόπολις 2021, στο οποίο νικητής στέφθηκε ο Rovanpera, ορίστηκε η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα για την επόμενη χρονιά. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για το 2022 ανοίγει παραδοσιακά την αυλαία του από το Μόντε Κάρλο, ενώ ο εθνικός μας αγώνας θα είναι 10ος σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της FIA.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το αυτοκίνητo των νικητών της ελληνικής κατάταξης του Ράλι Ακρόπολις 2021 

Πιο συγκεκριμένα, η διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις θα πραγματοποιηθεί στις 8-11 Σεπτεμβρίου και το πρωτάθλημα θα αποτελείται φέτος από 13 γύρους. Το Ράλι Ακρόπολις φαίνεται να βρίσκει μια νέα θέση στο ημερολόγιο, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στις αρχές του φθινοπώρου. Οι άστατες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή του αγώνα τον περασμένο μήνα, κατά την μεγάλη επιστροφή του έπειτα από οκτώ χρόνια, σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν τη διεξαγωγή του, με αποτέλεσμα η FIA να διατηρήσει στην ίδια θέση τον αγώνα.

“Ο εθνικός μας αγώνας επανήλθε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και επανασυστήθηκε με το νέο, σύγχρονο πρόσωπό του σε παλιούς και νέους φίλους. Αυτό το νέο πρόσωπο του αγώνα δεν εξαντλείται σε μία και μόνο χρονιά. Για την ακρίβεια, έχουμε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι τουλάχιστον μέχρι και το 2023, ωστόσο από σήμερα κιόλας βάζουμε τις βάσεις για την αμέσως επόμενη χρονιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ράλι Ακρόπολις.

Σε ό,τι αφορά το ημερολόγιο στο σύνολό του, “ανοιχτή” παραμένει μία θέση στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, που φέτος πραγματοποιήθηκε το Ράλι Βελγίου. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του WRC για το 2022:

Αγώνας – Επιφάνεια – Ημερομηνία
Μόντε Κάρλο – Μικτή – 23 Ιανουαρίου
Σουηδία – Χιόνι – 27 Φεβρουαρίου
Κροατία* – Άσφαλτος – 24 Απριλίου
Πορτογαλία – Χώμα – 22 Μαΐου
Ιταλία – Χώμα – 5 Ιουνίου
Κένυα – Χώμα – 26 Ιουνίου
Εσθονία – Χώμα – 17 Ιουλίου
Φινλανδία – Χώμα – 7 Αυγούστου
Θα ανακοινωθεί – Άσφαλτος – 21 Αυγούστου
Ράλι Ακρόπολις – Χώμα – 11 Σεπτεμβρίου
Νέα Ζηλανδία* – Χώμα – 2 Οκτωβρίου
Ισπανία – Άσφαλτος – 23 Οκτωβρίου
Ιαπωνία – Άσφαλτος – 13 Νοεμβρίου

Για τους αγώνες με αστερίσκο (*) εκκρεμεί η υπογραφή συμβολαίου

Πηγή: www.acropolisrally.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.