Προς παράδοση οι πρώτες Bugatti Divo… δύο χρόνια μετά

Η Bugatti Divo αποκαλύφθηκε το 2018. Μετά από αναμονή... διαρκείας, τα πρώτα αυτοκίνητα είναι έτοιμα προς παράδοση. Απολαύστε τα!

Βρείτε μας στο

Ο λαός λέει ότι το «καλό πράμα αργεί να γίνει» και, στην περίπτωση της Bugatti Divo, ισχύει και με το παραπάνω. Δύο ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατασκευής των πρώτων μονάδων.

Video: Ευκολάκι τα 420 χλμ./ώρα για τη Bugatti Chiron

Η γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα πρώτα της αυτοκίνητα που είναι έτοιμα να παραδοθούν στους τυχερούς πελάτες. Η τιμή της κάθε υπερκατασκευής αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά η Bugatti Divo θα παρουσιαστεί σε μόλις 40 αντίτυπα και όλα έχουν ήδη πωληθεί. Μάλιστα, ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι όλες θα παραδοθούν σε ανθρώπους που έχουν ήδη στην κατοχή τους μία Chiron.

«Μέσα από την Divo ξεκινά μία νέα εποχή για την Bugatti, πρόκειται για ένα αριστούργημα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Stephan Winkelmann, πρόεδρος της γαλλικής φίρμας.

Διαβάστε επίσης: Ρολόι με… κινητήρα Bugatti και τιμή από supercar (+video)

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας τεράστιος W16 κινητήρας 8 λίτρων. Αποδίδει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 2,4 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική της ταχύτητα, τα 380 χλμ./ώρα είναι το όριο που έχει τεθεί από τον ηλεκτρονικό περιοριστή. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την εξωπραγματική Bugatti Divo.