Ράλι Ακρόπολις: Η ελληνική συμμετοχή Χαλκιάς – Βίγκος με Skoda Fabia

Στη θέση του οδηγού θα βρίσκεται ο Θέμης Χαλκιάς και στο δεξί μπάκετ ο Ανδρέας Βίγκος. Φέτος τη σκυτάλη λαμβάνει το Skoda Fabia Rally2 Evo!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το Ράλι Ακρόπολις 2022 βρίσκεται η Χαλκιάς Racing Team και με 29 ημέρες να απομένουν για την εκκίνηση του αγώνα και την υπερειδική στο ΟΑΚΑ ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης όλων των λεπτομερειών της φετινής συμμετοχής.

Στη θέση του οδηγού θα βρίσκεται ο Θέμης Χαλκιάς και στο δεξί μπάκετ ο Ανδρέας Βίγκος.  Φέτος υπάρχει αλλαγή στο αυτοκίνητο της ομάδας με τη σκυτάλη να λαμβάνει το Skoda Fabia Rally2 Evo, το οποίο προετοιμάζει η Sport Torino από την Ιταλία. Η συμμετοχή προσμετράται στην κατηγορία WRC2 Open που περιλαμβάνει όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2 / R5.

Χορηγοί της εν λόγω συμμετοχής είναι η ELDON’S, μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, καθώς και τα κορυφαία λιπαντικά Gulf Oil Greece που εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα η ELDON’S A.E.B.E.

Εξίσου σημαντική είναι η υποστήριξη της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας Euroins Greece και του νέου προγράμματος ασφάλισης αυτοκινήτου Auto Safe. Πολύτιμη είναι η συμβολή από τα χρώματα Χρώματα Ferrous by Karvounis καθώς και από τα εστιατόρια Amigos Mexican Bar Restaurant.

Όπως πάντα, η ομάδα υποστηρίζει το έργο του Συλλόγου «η Πίστη» / Syllogos Pisti, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις (καρκίνο). Το livery του Fabia Rally2 Evo έχει επιμεληθεί η Keane Design και θα υλοποιήσει η Daltec S.A.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.