Ράλι Ακρόπολις: Η ελληνική συμμετοχή Βασίλειος – Ιωάννης Βελάνης με Skoda Fabia

Στο Ράλι Ακρόπολις συμμετέχει και φέτος η VE2 Rally Team με πλήρωμα τους Βασίλειο και Ιωάννη Βελάνη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις

Μετά την περσινή επιτυχημένη του παρουσία, το δίδυμο της ομάδας θα φορέσει και πάλι κράνη και ζώνες συμμετέχοντας με ένα κορυφαίο Skoda Fabia Rally2 Evo στην κατηγορία WRC2 του πρωταθλήματος, απέναντι στην αφρόκρεμα των ιδιωτικών συμμετοχών του κόσμου.

Στόχος του πληρώματος είναι αφενός να προσφέρει πλούσιο θέαμα στους πολυάριθμους φίλους των αγώνων που θα βρεθούν στις ειδικές διαδρομές της πατρίδας μας και αφετέρου η διάκριση ανάμεσα στους αρκετούς Έλληνες οδηγούς που θα συμμετέχουν στο Ράλι Ακρόπολις. Ο συναγωνισμός αναμένεται σκληρός με όλα τα κορυφαία πληρώματα της κατηγορίας από το εξωτερικό να δηλώνουν «παρών» στον εθνικό μας αγώνα.

Η επιτυχημένη συνταγή του 2021 δεν θα αλλάξει. Οι Βασίλειος και Ιωάννης Βελάνης θα οδηγήσουν και φέτος το κορυφαίο αυτοκίνητο της κατηγορίας WRC2, ένα Skoda Fabia Rally2 Evo με την ευθύνη της συντήρησης να έχει η Topp-Cars Rally Team. Χορηγοί της φετινής προσπάθειας είναι η Singer, η Toyotomi, η Wakey Wakey, το Μπεργκεράδικο του Jaw, η Technohull και η Serkova. Στο πλευρό της ομάδας θα είναι επίσης η Ergorom, η Cosmote TV, οι 4Τροχοί και το enikos.gr.

Το δίδυμο, με το συντονισμό του μάνατζερ της VE2 Rally Team, Ρόμπερτ Ναχμία, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το αγωνιστικό με το οποίο θα συμμετέχει στο Ράλι Ακρόπολις, πραγματοποιώντας αρκετά χιλιόμετρα, με τον οδηγό, Βασίλειο Βελάνη να δηλώνει σχετικά: «Έχοντας οδηγήσει το Skoda Fabia Rally2 Evo για πρώτη φορά στον περσινό αγώνα, νιώσαμε σύντομα πιο εξοικειωμένοι μαζί του. Πραγματοποιήσαμε χρήσιμα αγωνιστικά χιλιόμετρα σε χωμάτινη επιφάνεια, δοκιμάζοντας διάφορες ρυθμίσεις, ώστε τις ημέρες του αγώνα να είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις απίστευτες δυνατότητες που έχει το Skoda. Θα βρεθούμε πίσω από τα μπάκετ για να πραγματοποιήσουμε τις τελευταίες ρυθμίσεις επί ελληνικού εδάφους, λίγες ημέρες πριν τον εθνικό μας αγώνα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.