Ρεκόρ αξίας γι’ αυτό το Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Mäkinen

Ένα λαχταριστό Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Mäkinen βγήκε σε δημοπρασία και πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Δείτε πόσο πωλήθηκε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Mäkinen

Το ποσό των 115.912 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει το άριστο Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Mäkinen που βλέπετε στις οθόνες σας. Αυτό το ποσό αποτελεί νέο επίσημο ρεκόρ για την αξία του μοντέλου των Ιαπώνων και άλλαξε χέρια κατά τη δημοπρασία που πραγματοποίησε η Mutsubishi Ηνωμένου Βασιλείου τον περασμένο μήνα βγάζοντας στο σφυρί πολλά και άρτια ιστορικά μοντέλα που είχε στην κατοχή της.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα σας φαινόταν ένα νέο Mitsubishi Lancer Evo…;

Η δημοπρασία της Mutsubishi Ηνωμένου Βασιλείου ήταν αποκλειστικά διαδικτυακή και συγκέντρωσε περισσότερους από 2.000 ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αντάλλαξαν συνολικά 1.287 “χτυπήματα” στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούσαν.


Παρά τα πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα η μεγάλη ατραξιόν αυτής της δημοπρασίας ήταν φυσικά το Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Mäkinen, που έκανε και το σχετικό ρεκόρ για Evo και ξεπέρασε το προηγούμενο κατά περίπου 2.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Toyota GR Yaris vs Mitsubishi Lancer Evo VI Tommi Mäkinen 

Συνολικά η βρετανική Mitsubishi πούλησε 15 ιστορικά της μοντέλα που χρησιμοποιούσε και ως εκθέματα με το συνολικό ποσό να φτάνει περίπου στο μισό εκατ. ευρώ. Από αυτά ξεχώρισε και το μοντέλο που άλλαξε χέρια για το δεύτερο υψηλότερο ποσό που δόθηκε κατά τη δημοπρασία, ένα Lancer Evolution IX MR FQ-360 από την HKS με το σφυρί να πέφτει για τελευταία φορά στα 79.780 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]