Ρολόγια από ιαπωνικό οίκο που ειδικεύεται στις Porsche 911

Η RWB είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στη βελτίωση παλιών μοντέλων της Porsche. Ωστόσο, άφησε για λίγο τα αυτοκίνητα και έπιασε τα ρολόγια...

Βρείτε μας στο

Οι λάτρεις των old school Porsche 911 σίγουρα γνωρίζετε τον βελτιωτικό οίκο RWB, ή αλλιώς Rauh-Welt Begriff. Ειδικεύεται στα δημοφιλή μοντέλα της γερμανικής φίρμας, αλλά φαίνεται ότι «το’ χει» και με τα ρολόγια.

Πρόσφατα παρουσίασε δύο πανέμορφα ρολόγια, το ένα με χρυσές λεπτομέρειες και το άλλο με μοβ. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για το RWB Stella, το οποίο έχει δεχτεί τις επιρροές της Porsche 930 Stella Artois. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν το πρώτο project της ιαπωνικής φίρμας, κατασκευάστηκε το 1985 και λανσαρίστηκε με χρυσό χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Ρολόι με… κινητήρα Bugatti και τιμή από supercar (+video)

Το δεύτερο με τις μοβ λεπτομέρειες ονομάζεται RWB Rotana. Εννοείται πως το όνομα προέρχεται και πάλι από project της εταιρείας. Η ομώνυμη Porsche Rotana έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό της χρώμα.

Και τα δύο ρολόγια είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει εφαρμοστεί επίστρωση PVD. Η κάσα είναι μεγέθους 46 χιλιοστών, συνεπώς προορίζονται για αντρικά χέρια. Αποτελούν προϊόν συνεργασίας με την δανέζικη εταιρεία ωρολογοποιίας «REC Watches».

Θα διατεθούν σε 305 αντίτυπα το καθένα και το κόστος τους αγγίζει τα 1.650 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας που τα εμπορεύεται και να ενημερωθείτε εκτενέστερα.