Ειδική έκδοση Lamborghini Aventador SVJ για πολύ λίγους…

Μία πολύ σπάνια και ακόμα περισσότερο εντυπωσιακή έκδοση δημιούργησαν οι Ιταλοί. Γνωρίστε τη νέα Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην παρουσίαση μίας κορυφαίας και συνάμα σπάνιας έκδοσης για την Aventador προχώρησε η ιταλική φίρμα. Ονομάζεται Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition και θα διατεθεί σε μόλις 10 αντίτυπα.

Sian Roadster: Ιδού η ισχυρότερη ανοιχτή Lamborghini

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει εμφάνιση που ξεχωρίζει, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Το χρώμα είναι ιδιαίτερο και φέρει ασημί εφέ, αλλά και μπλε λεπτομέρειες. Μάλιστα, κάθε ένα από τα δέκα αυτοκίνητα θα είναι διαφορετικό και θα προσαρμόζεται στα γούστα του αγοραστή.


Η εξατομίκευση στην περίπτωση της Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition θα γίνεται μέσω της νέας πλατφόρμας «Ad Personam» της ιταλικής φίρμας. Η επιλογή των χρωματικών συνδυασμών και των στοιχείων που θα διαφοροποιούν το κάθε αυτοκίνητο θα γίνεται εξ’ αποστάσεως. Έτσι, ο νέος αγοραστής δε θα χρειάζεται να επισκεφθεί το ειδικό studio στην έδρα Sant’Agata Bolognese της φίρμας.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Lamborghini Urus κάνει 0-100 χλμ/ώρα σε 2,95″ (+video) 

Κατά τα άλλα, στη συγκεκριμένη έκδοση δε θα υπάρχει κάποια αναβάθμιση ως προς τα μηχανικά μέρη. Αυτό σημαίνει ότι το ιταλικό supercar θα εξοπλίζεται με τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 770 ίππους και 720 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση 2,9 δευτερολέπτων και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 349 χλμ./ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.