Σε ποιον Έλληνα τραγουδιστή ανήκει αυτή η απίστευτη συλλογή; (+video)

BMW 2002, Mercedes W110 του '60 και πολλά άλλα κλασσικά "στολίδια" ανήκουν στη συλλογή του Έλληνα καλλιτέχνη. Ήρθε η ώρα για ξενάγηση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
συλλογή

Μπορεί να τον έχουμε γνωρίσει μέσα από την καλλιτεχνική του πορεία στον χώρο της μουσικής, αλλά φαίνεται πως ο Βασίλης Καρράς δεν αγαπάει μόνο το τραγούδι. Στο video που ακολουθεί θα δούμε την εντυπωσιακή συλλογή του που περιλαμβάνει αρκετά κλασσικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Διαβάστε επίσης: Η θρυλική Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση κυκλοφορεί ξανά στην Αθήνα!

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη των “Unboxholics” στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, προκειμένου να γνωρίσουν την δεύτερη μεγάλη αγάπη του Βασίλη Καρρά. Πρόκειται για τη νέα ασχολία του με την γη και την παραγωγή προϊόντων, όπως ελιές, κρασί και πολλά άλλα. Βέβαια, μέρος του εντυπωσιακού κτήματος του θεσσαλονικιού είναι και η “μυστική” συλλογή αυτοκινήτων.

Όπως θα δείτε, οι “Unboxholics” είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εκθεσιακό χώρο που έχει δημιουργήσει ο Βασίλης Καρράς. Εκεί συνάντησαν μερικά εντυπωσιακά κλασσικά αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα μία BMW 2002, μία Mercedes-Benz W110 της δεκαετίας του ’60, την Jaquar XJ6, ένα Citroen, ένα Ford και πολλά άλλα.

Ακολουθεί το σχετικό video και σας μεταφέρουμε κατευθείαν στο στιγμιότυπο όπου ξεκινά η ξενάγηση στον εντυπωσιακό χώρο που έχει διαμορφώσει ο καλλιτέχνης. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες εικόνες από την σελίδα του κτήματος “Farm Karras” στο facebook.

Πηγή: unboxholics.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.