Στη “μαύρη λίστα” της Ferrari προστέθηκε ο Justin Bieber λόγω…

"Κόκκινη κάρτα" από την Ferrari στον Justin Bieber! Δείτε για ποιον λόγο η ιταλική εταιρεία του στέρησε το δικαίωμα να ξανά αγοράσει αυτοκίνητό της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Justin Bieber

H Ferrari δεν είναι μία απλή εταιρεία, το έχει αποδείξει πολλές φορές, και οι αγοραστές μαζί με την απόκτηση του νέου τους αυτοκινήτου υπογράφουν και μία σύμβαση με συγκεκριμένους όρους. Αυτός είναι ο λόγος που και στο παρελθόν έχει γίνει αναφορά σε “black list” της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Η Ferrari Testarossa και το λάθος που διήρκεσε 23 χρόνια (+video)

Η ιταλική εταιρεία θέλει τα αυτοκίνητά της να εξακολουθούν να χαίρουν περιποίησης, αλλά και να μην αλλοιώνονται χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα το χρώμα. Έτσι, έχει δημιουργήσει έναν κώδικα δεοντολογίας και όρων ιδιοκτησίας για τα αυτοκίνητά της, τον οποίο οι ιδιοκτήτες οφείλουν να εφαρμόζουν. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει επόμενη αγορά.

Στην μαύρη λίστα της στο παρελθόν έχουν προστεθεί αρκετές διασημότητες, όπως οι Nicolas Cage και Kim Kardashian. Αυτή τη φορά, ένα νέο όνομα προστίθεται στη λίστα που απαγορεύει την αγορά νέας Ferrari και πρόκειται για τον Justin Bieber. Ο συγκεκριμένος έβαψε εξωτερικά την Ferrari 458 Italia του σε επιχείρηση που δεν ήταν εξουσιοδοτημένη από την Ferrari και αλλοίωσε το σήμα της εταιρείας.

Άλλο ένα συμβάν που φαίνεται πως η Ferrari δεν πήρε και τόσο αψήφιστα ήταν όταν ο Justin Bieber παράτησε το αυτοκίνητο για δύο ολόκληρες εβδομάδες σε ένα σημείο και μετά ξέχασε που το είχε αφήσει. Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Η εταιρεία να του στερήσει το δικαίωμα να ξανά αγοράσει κάποιο αυτοκίνητο της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.