Στο “σφυρί” μία από τις μόλις 600 BMW M3 (E30) SPORT EVO III

Είναι πολύ σπάνια και μία από τις τελευταίες BMW M3 E30 που κατασκευάστηκαν! Λογικό ήταν, λοιπόν, η τιμή να "ξεφύγει" για τα καλά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 Sport Evo 3

Η δημοπρασία μίας BMW M3 E30 έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα από τα τελευταία αντίτυπα που πωλήθηκαν. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση, μιας και το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι μία από τις μόλις 600 BMW M3 (E30) SPORT EVO III που κατασκευάστηκαν συνολικά.

Διαβάστε επίσης: Πόσα άλογα “βγάζει” μία BMW M3 έπειτα από 20 χρόνια και 278.000 χλμ.; (+video)

Η κόκκινη BMW M3 βγήκε από το εργοστάσιο το 1990 και κάτω από το καπό της βρίσκεται ο υπερκυβισμένος τετρακύλινδρος S14 χωρητικότητας 2,5 λτ. Αποδίδει 238 ίππους και η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Πέρα, όμως, από την αυξημένη ισχύ, η εν λόγω έκδοση φέρει πιο έντονα εμπρός φτερά, αγωγούς ψύξης του συστήματος πέδησης στον εμπρός προφυλακτήρας και ζάντες αλουμινίου BBS 16 ιντσών. Όσο για το χρώμα, οι γνωστές ως “Evolution III” BMW M3 είναι βαμμένες είτε με το Brilliant Red, όπως το συγκεκριμένο, είτε με το Jet Black.

Περνώντας στο εσωτερικό, η εν λόγω έκδοση εξοπλίζεται με μπροστινά καθίσματα Recaro και κόκκινες ζώνες, σε αρκετά σημεία όπως το τιμόνι και ο επιλογέας υπάρχουν σουέτ επενδύσεις, ενώ δεν απουσιάζει η ηλιοροφή. Επιπλέον, αξίζει να τονίσουμε ότι ο σημερινός ιδιοκτήτης έχει εγκαταστήσει σύστημα κλιματισμού, ενώ μοναδική επέμβαση είναι η αναβαθμισμένη ανάρτηση H&R Cup και ένα aftermarket σύστημα εξάτμισης.

Μέχρι σήμερα, το αυτοκίνητο έχει διανύσει 128.437 χλμ. και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εξωτερικά έχει γίνει μόνο μία επιδιόρθωση λόγω γρατζουνιάς, ενώ στο εσωτερικό οι φθορές είναι φυσιολογικές βάσει χρονολογίας και χιλιομέτρων που έχει διανύσει. Μηχανικά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πρόσφατα έγιναν σημαντικές εργασίες συντήρησης, όπως αλλαγή ελαστικών και φρένων.

Η δημοπρασία του μοντέλου “τρέχει” αυτή τη στιγμή από την εταιρεία “Collecting Cars” και η τιμή έχει ήδη φτάσει στα 140.000 δολάρια, δηλαδή 120.400 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.