Στο “σφυρί” μία εμβληματική συλλογή με τις κορυφαίες BMW M3

Οι πιο ποθητές εκδόσεις από κάθε γενιά της BMW M3 (πλην της E36)! Σύντομα δημοπρατείται η ονειρική συλλογή για κάθε λάτρη της βαυαρικής εταιρείας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Η αγορά μίας BMW M3 αποτελεί όνειρο για κάθε λάτρη της αυτοκίνησης, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχουμε την δημοπρασία μίας συλλογής που θα ζηλέψουν ακόμα και οι πιο “σκληροπυρηνικοί” συλλέκτες όλου του κόσμου. Πέντε γενιές της BMW M3, η κάθε μία στην πιο σπάνια έκδοσή της. Πάμε να δούμε τα αυτοκίνητα που θα δημοπρατηθούν σύντομα από τον γνωστό οίκο RM Sotheby’s.

BMW M3 GT: Μία από τις καλύτερες BMW!

Ξεκινάμε με την “old school” BMW M3 E30 Sport Evolution. Βγήκε από το εργοστάσιο το 1990 και είναι ένα από τα μόλις 600 αντίτυπα που δημιουργήθηκαν. Εκπρόσωπο της γενιάς E36 δεν έχουμε, συνεπώς προχωράμε στην ονειρική BMW M3 CSL (E46), για πολλούς της καλύτερη M3 όλων των εποχών. Κατασκευάστηκε το 2003, είναι βαμμένη στο χρώμα “Silver Grey Metallic” και η παραγωγή περιορίστηκε στα 1.383 κομμάτια.


Ακολουθεί η BMW M3 (E92) GTS, ένα επίσης πολύ σπάνιο αυτοκίνητο που έχει παραχθεί σε 138 μονάδες. Η συγκεκριμένη έχει διανύσει κάτω από 10.000 χλμ. από το 2010 μέχρι σήμερα. Πάμε τώρα στο 2016 και την BMW M4 GTS, η οποία παράχθηκε σε 700 κομμάτια και είναι βαμμένη με το χρώμα “Frozen Dark Grey”. Περιττό να αναφέρουμε ότι και αυτή βρίσκεται σε άριστη κατάσταση μιας και έχει διανύσει λιγότερα από 20.000 χλμ.

Τέλος, το πιο σύγχρονο μέλος αυτής της επικής συλλογής είναι η BMW M4 CSL, η οποία κατασκευάστηκε το 2022 σε μόλις 1.000 αντίτυπα με αφορμή τα 50 χρόνια ιστορίας του τμήματος BMW M. Η δημοπρασία θα γίνει στις 20 Μαΐου, δεν υπάρχουν εκτιμήσεις σχετικά με τις τελικές προσφορές και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στην διαδικασία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.