Τα 10 «μυστικά» της ηλεκτροκίνητης Ford Mustang Mach-E

Ξέρετε γιατί ονομάζεται «Mach-E»; Γνωρίζετε πόσα χιλιόμετρα βγάζει με μόλις 10 λεπτά φόρτιση; Ώρα να μάθετε τα πάντα για την Mustang Mach-E...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Χρειάστηκαν 55 ολόκληρα χρόνια ώστε το θρυλικό όνομα Mustang να περάσει σε ένα τελείως διαφορετικό στυλ, αυτό των ηλεκτροκίνητων SUV. Ώρα να γνωρίσουμε τα 10 μυστικά της νέας Ford Mustang Mach-E.

1. Ταχεία φόρτιση: Μόλις 10 λεπτά είναι αρκετά ώστε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μοντέλου να είναι σε θέση να διανύσει έως και 93 χιλιόμετρα. Βέβαια, η Ford αναφέρεται σε φόρτιση που θα γίνεται σε ειδικό σταθμό. Η εκτιμώμενη αυτονομία έπειτα από πλήρη φόρτιση αγγίζει τα 600 χλμ.

2. On-Line αγορά: Είναι πλέον εφικτό να γίνει παραγγελία, με τον εξοπλισμό που επιθυμείτε, χωρίς φυσική παρουσία στο κατάστημα. Βέβαια, η παράδοση του νέου Ford Mustang Mach-E λαμβάνει χώρα στην αντιπροσωπεία με τον κλασσικό τρόπο.

3. Σύστημα key-less: Στην περίπτωση του ηλεκτρικού SUV τα κλειδιά αποτελούν παρελθόν. Το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει αυτόματα αναγνωρίζοντας το smartphone.

4. Tο πρώτο project της Ford Team Edison: Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο αποτέλεσμα εργασίας της εταιρείας Ford Team Edison. Το συγκεκριμένο τμήμα θα ασχολείται με τα ηλεκτρικά οχήματα και το όνομα είναι εμπνευσμένο από τον Thomas Edison, στενό φίλο του Henry Ford.

5. Over-the-air ενημερώσεις: Το αυτοκίνητο λαμβάνει συνεχώς updates, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένο. Πρόκειται για ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό, ειδικά για χάρτες και τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης.

Ford Mustang: Τώρα και σε ηλεκτρικό SUV, μετά από 55 χρόνια (+videos)

6. Βραβείο εσωτερικής σχεδίασης: H Ford Mustang Mach-E έχει αποσπάσει τη διάκριση iF Design Award. Αφορμή ήταν το ηχοσύστημα με ηχεία πλήρως ενσωματωμένα στο πάνω τμήμα του ταμπλό, που θυμίζουν μπάρα ήχου.

7. Υπερσύγχρονη οροφή: Είναι πανοραμική και φέρει επίστρωση προστασίας από την υπέρυθρη ακτινοβολία. Έτσι, η καμπίνα διατηρεί την κατάλληλη θερμοκρασία, χωρίς να επηρεάζεται έντονα από τις εξωτερικές συνθήκες.

8. Σύστημα φωνητικής ενεργοποίησης: Μέσω φωνητικών εντολών, ο οδηγός μπορεί να δίνει εντολές στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

9. Επιλογές οδήγησης ανάλογα με τη διάθεση: Υπάρχουν τρία προφίλ οδήγησης, το Whisper, το Active και το Untamed. Το καθένα ρυθμίζει διαφορετικά κάποιες λειτουργίες, όπως τον εσωτερικό φωτισμό ή την αίσθηση του τιμονιού.

10. Ιστορικό όνομα: Το όνομα «Mach» δεν είναι τυχαίο, είχε χρησιμοποιηθεί και τη δεκαετία του ’60 σε ειδικές εκδόσεις της Ford Mustang. Πρώτη φορά το είδαμε στην Mustang Mach 1, ένα αυτοκίνητο που «έδειχνε» ότι μπορούσε να σπάσει το φράγμα του ήχου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.