Τα αυτοκίνητα της Cupra “παίζουν” μπάλα με την FC Barcelona

Με αυτοκίνητα της Cupra κινούνται πλέον οι παίχτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της FC Barcelona έπειτα και από τη σχετική παράδοση που πραγματοποίησε η εταιρεία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra FC Barcelona 2023 γυναίκες

Ειδικότερα η Cupra επισκέφθηκε το κέντρο Ciutat Esportiva Joan Gamper, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας της FC Barcelona, για να παρουσιάσει στις παίχτριες τα τελευταία μοντέλα της μάρκας.

Διαβάστε επίσης: Ταξίδι στο χωριό που έδωσε το όνομά του σε ηλεκτρικό SUV

Οι αθλήτριες της ομάδας επέλεξαν μεταξύ του Born, του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της μάρκας ή του Formentor VZ5 BAT Limited Edition, μίας έκδοσης για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.


Ανάμεσα στις παίχτριες που επέλεξαν το Cupra Formentor VZ5 BAT ήταν η Aitana Bonmatí και η πρέσβειρα της Cupra, Alexia Putellas, καθώς επίσης και οι Claudia Pina, Sandra Panos, Bruna Vilamala. Το Cupra Born επιλέχτηκε από παίχτριες όπως οι María León, Irene Paredes, Marta Torrejón και Ona Batlle.

Διαβάστε επίσης: Πρόοδος για το πρόγραμμα “Αστυπάλαια – Έξυπνο και αειφόρο νησί”

Η στήριξη της Cupra στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της FC Barcelona, υπογραμμίζει τη φιλοδοξία της μάρκας να εμπνεύσει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη που αποτελεί έμπνευση για τη μάρκα, αφού κάποια από τα μοντέλα της (όπως το Born) έχουν πάρει το όνομά τους από εμβληματικές περιοχές της πόλης.

Το Cupra Formentor VZ5 BAT φέρει έναν 5-κύλινδρο κινητήρα, 390 ίππων ενώ η παραγωγή του είναι περιορισμένη και φτάνει τις μόλις 500 μονάδες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.