Τα εντυπωσιακά πρωτότυπα μοντέλα της Mitsubishi στο Τόκιο

Η Mitsubishi αποκάλυψε το μικρό, ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο SUV MI-TECH Concept και το Super Height K-Wagon Concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2019.

Βρείτε μας στο

Έντονη ήταν η παρουσία στης Mitsubishi στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, στο οποίο και αποκάλυψε δύο νέα, πρωτότυπα μοντέλα. Ας τα δούμε ένα ένα.

Το MI-TECH Concept κατασκευάστηκε με προδιαγραφές ενός μικρού, plug-in υβριδικού ηλεκτρικού SUV, παντός εδάφους και καιρού, που προσφέρει απαράμιλλη οδηγική απόλαυση και αυτοπεποίθηση σε όλες τις συνθήκες.

Το πρωτότυπο αυτό ενσαρκώνει το σλόγκαν της Mitsubishi “Drive Your Ambition” με ένα ελαφρύ, συμπαγές, νέο σύστημα PHEV (υβριδική τεχνολογία), ένα ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης τεσσάρων μοτέρ, και προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και ενεργητικής ασφάλειας.

Από την άλλη το Super Height K-Wagon Concept είναι ένα ‘Kei wagon’ επόμενης γενιάς που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν σε πιο μακρινούς προορισμούς και να διανύσουν περισσότερα χιλιόμετρα.

Ευρύχωρο όπως αρμόζει σε ένα super height Kei wagon και με τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα που χαρακτηρίζουν την κατηγορία, αλλά με σχεδίαση που ενσαρκώνει καθαρά το DNA ενός SUV της MMC.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr