Τα φορτηγά Volvo κρατάνε… αποστάσεις ασφαλείας

Η Volvo Trucks εφοδιάζει πλέον τα φορτηγά της με την λειτουργία ασφαλείας Distance Alert, βοηθώντας τους οδηγούς να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Από την ίδρυσή της, η Volvo δίνει μεγάλη σημασία στην Οδική Ασφάλεια και το δείχνει παντοιοτρόπως. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός, ότι η σουηδική μάρκα έχει δηλώσει πως στόχος της στο εγγύς μέλλον, είναι να μην υπάρχει όχημα Volvo που εμπλέκεται σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Η εφαρμογή προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων ασφαλείας αφορά τόσο στα επιβατικά οχήματα (Volvo Cars), όσο και στα φορτηγά (Volvo Trucks).

Τα φορτηγά εφοδιάζονταν ανέκαθεν με προηγμένες τεχνολογίες, οπότε η υιοθέτηση της λειτουργίας Distance Alert από τη Volvo Trucks, δεν αποτελεί έκπληξη. Το συγκεκριμένο σύστημα, που είναι ήδη γνωστό από τα αυτοκίνητα, φροντίζει για τη διατήρηση απόστασης ασφαλείας από προπορευόμενο όχημα, μειώνοντας τις πιθανότητες ατυχήματος. Όπως μας ενημερώνει η Volvo, τα ατυχήματα που περιλαμβάνουν σύγκρουση οχήματος με προπορευόμενο, αποτελούν περίπου το 20% όλων των σοβαρών συγκρούσεων στις οποίες εμπλέκονται φορτηγά.


Πιο συχνές αιτίες για τέτοιου είδους ατυχήματα, θεωρούνται η μικρή απόσταση από προπορευόμενο όχημα και η έλλειψη προσοχής από την πλευρά του οδηγού. Μόλις το Distance Alert ανιχνεύσει πολύ μικρή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα (χρονικό διάστημα μεταξύ 1,5 και 3,5 δευτερολέπτων), ειδοποιεί τον οδηγό με ένα κόκκινο φως στο παρμπρίζ. Σε περίπτωση που εκείνος δεν αντιδράσει, τότε αναβοσβήνει μια λυχνία και ενεργοποιείται ηχητικός συναγερμός. Το έσχατο μέτρο, αν ο οδηγός δεν έχει αντιδράσει άμεσα, είναι η αυτόνομη ενεργοποίηση ενός φρένου έκτακτης ανάγκης, που διαθέτει το φορτηγό. Το Distance Alert λειτουργεί σε ταχύτητες άνω των 60 χλμ./ώρα και προορίζεται κυρίως για κίνησης εκτός πόλης. Ουσιαστικά, συνδυάζει τα δεδομένα από κάμερες και ραντάρ που υπάρχουν στο φορτηγό, υπολογίζοντας την απόσταση από προπορευόμενα οχήματα ή αντικείμενα που υπάρχουν στο δρόμο.

Η λειτουργία Distance Alert συνδυάζεται υποχρεωτικά με το σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης της Volvo Trucks. Το σύστημα διατίθεται στα Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM και Volvo FMX που κατασκευάστηκαν από την εβδομάδα 23 του 2018 και έπειτα.

Με τη συνεχή βελτίωση των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας στα φορτηγά μας, δίνουμε στους οδηγούς καλύτερους τρόπους μείωσης των κινδύνων που διατρέχουν οι ίδιοι και οι άλλοι χρήστες του οδικού δικτύου”, δήλωσε ο Traffic and Product Safety Director της Volvo Trucks Carl Johan Almqvist.

Το Distance Alert είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τους καλούς οδηγούς να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Για τις εταιρείες μεταφορών, η επένδυση στην ασφάλεια έχει νόημα όχι μόνο για την προστασία των ανθρώπων αλλά και για την εξοικονόμηση χρημάτων. Μερικά από τα αναμενόμενα οφέλη είναι τα χαμηλότερα έξοδα ασφάλισης και επισκευών και οι λιγότεροι χρόνοι απρογραμμάτιστης διακοπής. Επιπλέον, το ασφαλές στυλ οδήγησης γενικά συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου. Ο συνδυασμός καλά εκπαιδευμένων και συνειδητοποιημένων για την ασφάλεια οδηγών και των ασφαλέστερων φορτηγών,ωφελεί τους πάντες”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]