Γέννησε μέσα σε Ford Mustang Mach-E!

Η πρώτη γέννα εντός μίας Ford Mustang Mach-E είναι πλέον ένα γεγονός σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-E γέννα 2022

Όταν ξεκίνησαν οι συσπάσεις τοκετού για την έγκυο Christine Vigsted, η ίδια και ο σύζυγός της Jens θεώρησαν ότι είχαν άφθονο χρόνο μπροστά τους για να πάνε στο μαιευτήριο. Άλλωστε, όταν γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Thomas, η διαδικασία τοκετού διήρκεσε 48 ολόκληρες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Ford Bronco κάνει “απόβαση” στην Ευρώπη

Αλλά παρά το γεγονός ότι αναχώρησαν έγκαιρα για το μαιευτήριο με το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο, μία Ford Mustang Mach-E, τα νερά της Christine έσπασαν λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησαν.

Ο Jens σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου – και με λίγη εξ αποστάσεως βοήθεια από τη μαία του ζευγαριού – κατάφερε να ξεγεννήσει το δεύτερο μωρό της οικογένειας, που θα πάρει το όνομα David.

“Η διαδικασία του τοκετού μέσα στο αυτοκίνητο εξελίχθηκε θαυμάσια” δήλωσε η Christine, από το Ringsted της Δανίας. “Εάν ήταν το πρώτο μας παιδί πιθανόν να το είχαμε χειριστεί διαφορετικά, αλλά ήταν μία πραγματικά όμορφη εμπειρία.”

Διαβάστε επίσης: Κάνε δική σου τη Ford Mustang Mach-E με λίγα “κλικ”

Η Ford έχει τη χαρά να επιβεβαιώσει ότι είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό γεννιέται μέσα σε ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας.

“Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εξαντλώντας όλα τα ενδεχόμενα στις δοκιμές, αλλά ειλικρινά, ένας τοκετός στο κάθισμα του συνοδηγού δεν περιλαμβάνεται στο στάνταρ πρόγραμμα δοκιμών μας” δήλωσε ο Jim Farley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford. “Μας αρέσει να θεωρούμε τους πελάτες μας ως μέλη της οικογένειας και εν προκειμένω, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.