Ταξίδι στο χρόνο με μία αψεγάδιαστη BMW M3 E36

Πίσω στο 1997 με μία BMW M3 E36 σε κατάσταση βιτρίνας! Σύντομα θα δημοπρατηθεί και τα 2.752 χλμ. είναι ένας καλός λόγος για εκτόξευση τιμής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 E36

Η BMW M3 Ε36 μας συστήθηκε τον Νοέμβριο του 1992 και κάτω από το καπό υπήρχε ο straight-six κινητήρας των 2.990 κ.εκ.! Το μοτέρ αυτό είχε ισχύ 286 ίππων και αντικατέστησε το 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο S14. Έως το 1995 η βαυαρική μάρκα υλοποίησε μερικές ακόμα βελτιώσεις. Σημαντική αλλαγή ήταν η αντικατάσταση του 5τάχυτου κιβωτίου με ένα νέο 6 σχέσεων, ενώ και ο κινητήρας αύξησε τον κυβισμό στα 3.201 κ.εκ. με ισχύ 321 ίππων.

BMW S65: Ο τελευταίος ατμοσφαιρικός κινητήρας της BMW M3 (+video)

Η εικονιζόμενη BMW M3 που προσφέρεται από τον οίκο RM Sotheby’s είναι μια από τις αναβαθμισμένες εκδοχές που αναφέραμε, με 1η ημερομηνία κυκλοφορίας στις 18 Νοεμβρίου 1997. Ξεκίνησε την καριέρα της στη μακρινή Ιαπωνία, βαμμένη στο έντονο Dakar Yellow χρώμα που κάνει τρομερή αντίθεση με τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα της καμπίνας. Ενδεικτικό του πλούσιου εξοπλισμού της είναι ο αυτόματος κλιματισμός, η ηλεκτρική ηλιοροφή, αλλά και τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Βέβαια, όπως μαρτυρούν τα μόλις 2.752 χλμ. στο κοντέρ, ο ιδιοκτήτης της δεν την χάρηκε και πολύ στο δρόμο. Προτιμούσε να την βλέπει στατική στο “μουσείο” του! Εξαιτίας λοιπόν της τόσης ακινησίας, ο οίκος δημοπρασιών συνιστά στους πιθανούς αγοραστές να πραγματοποιήσουν έναν πλήρη μηχανικό έλεγχο πριν κυκλοφορήσουν με την Μ3 στο δρόμο.

Τώρα σε ότι αφορά την τιμή της κουκλίστικης E36 M3, αναμένεται να ξεκινήσει από τα 20.000 ευρώ. Η δημοπρασία έχει οριστεί για το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.