Ταξινομήσεις Ελλάδα: Το μοντέλο που κατάφερε να ξεπεράσει το Toyota Yaris

Ποιο μοντέλο κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το Toyota Yaris στο πρώτο τρίμηνο του έτους; Αναμένεται "ντέρμπι" για την ανάδειξη του φετινού best-seller...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την πρωτιά της Opel στις ταξινομήσεις του πρώτου διμήνου στην ελληνική αγορά, αφήνοντας πίσω της την Toyota. Τώρα, γνωστοποιήθηκε ότι το Opel Corsa κατάφερε να περάσει μπροστά από το Toyota Yaris στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Παράξενα: Τι είναι αυτός ο ατμός στους δρόμους και που θα τον συναντήσουμε;

Συνεπώς, το Opel Corsa έχει περάσει μπροστά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου “best-seller” για την τρέχουσα χρονιά. Σε δεύτερο χρόνο θα αναφερθούμε αναλυτικά στα νούμερα των ταξινομήσεων, όταν αυτά δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων).


Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη χρονιά, ήδη από το πρώτο τρίμηνο, το Toyota Yaris είχε καταφέρει να δημιουργήσει σημαντική διαφορά έναντι του δεύτερου Peugeot 208, με 1.158 ταξινομήσεις έναντι 815 (περισσότερα στο σχετικό μας κείμενο).

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή του Opel Corsa ξεκινά στην Ελλάδα από τα 19.900 ευρώ στην βασική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 75 ίππων. Ασφαλώς υπάρχουν και δύο εκδόσεις με τον πολυβραβευμένο τρικύλινδρο κινητήρα 1,2 λτ. Η ισχύς αγγίζει τους 100 και 120 ίππους (αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο), με τις τιμές εκκίνησης να διαμορφώνονται στα 21.400 και 24.900 ευρώ αντίστοιχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.